PHP developer


Wij vragen

Ligt jouw passie bij mooie code, intelligente algoritmes, API’s, dikke databases, snelle servers en big data oplossingen? Dan is dit dé baan voor jou. Shareforce is op korte termijn op zoek naar een PHP backend ontwikkelaar. Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van slimme en schaalbare technologie die de apps en web omgevingen van onze klanten vlekkeloos laat draaien.  

Jij bent een echte teamspeler die zich thuis voelt in een agile werkomgeving. Je werkt op dagelijkse basis samen met ervaren collega’s. De dag begint altijd met een scrum meeting. Afwisseling is gegarandeerd. Je vorige project lijkt namelijk zelden exact op je huidige project. Het bouwen aan nieuwe innovaties gaat daarom nooit vervelen. 

Is jouw motivatie dat je nieuwe kennis op wilt doen? Shareforce biedt alle ruimte om een extra vaardigheid te leren. Je krijgt de vrijheid om jezelf te verbeteren en we hopen natuurlijk ook van jou te leren. 

Het ideale profiel:

  • HBO opleiding (Informatica)
  • Gedegen kennis van PHP
  • Bekend met object georiënteerd programmeren
  • Ervaring met Laravel of Symfony is een pré
  • Gestructureerd, zelfstandig, oplossings- en klantgericht

Zijn Amazon AWS, Atlassian, Git, MySQL, Nginx, PHPStorm en Ubuntu meer dan loze kreten voor jou? Solliciteer dan direct, want wij spreken dezelfde taal! 


Wij bieden

Afhankelijk van ervaring en kwaliteiten bieden we een bruto jaarsalaris van € 30.000 tot € 50.000. Daarnaast maken een winstuitkering, vakantiegeld en 23 vakantiedagen deel uit van je secundaire arbeidsvoorwaarden. Een tijd voor tijd / geld regeling, reis- & onkostenvergoeding en een persoonlijk ontwikkelingsbudget zijn onderdeel van het pakket. Mooi meegenomen is de extra vakantiedag bij elk volgend dienstjaar. 

Bij start van je dienstverband zorgen we er voor dat je werkplek van alle gemakken is voorzien. Je krijgt de beschikking over een laptop van de zaak. Ben je benieuwd hoe het er echt aan toegaat? Kom dan eens op vrijdag meewerken om sfeer te proeven op onze prettige, open werkvloer. Kun je direct genieten van de Brabantse worstenbroodjes, de goed gevulde snoeppotten leeg eten en zien dat het bier hier echt altijd koud ligt. 

Over Shareforce

Shareforce is een pionier in mobiele- en web app ontwikkeling.  We werken onder andere voor ArcelorMittal, Multiscope, PostNL, Schiphol, Shimano en Website van het Jaar. Sinds 2008 zijn we gevestigd in een historisch pand in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. We onderscheiden ons door voorop te lopen in innovatie. Zo bouwen we apps sinds de introductie van de eerste smartphone, stoeiden we al met data voordat iedereen die ‘big’ ging noemen en vragen we ons nu af hoe de technologie van morgen er uit ziet. Kom jij die toekomst samen met ons ontdekken?

 

About Shareforce

Do you want to work in a smart and innovative company? You have come to the right address. Shareforce is a pioneer in mobile- and web app development. Apply today!

 

Projects

Love working on challenging projects for leading clients? We love people who want to grow in their career and take the next step. Check our projects page for an overview of our work.

Work environment

A growing industry, an open work environment, a solid team, the newest gadgets & tools and a professional, task oriented, passionate and direct mentality. That is what Shareforce is about!