Android developer


Wij vragen

Shareforce is op korte termijn op zoek naar een talentvolle native Android app developer. Wij zoeken een kandidaat met een passie voor het vak die de ambitie heeft om voorop te lopen in het vakgebied. Je gaat aan de slag binnen een multidisciplinair team van ontwikkelaars en hebt voldoende ervaring en kennis om een vloeiende start te maken. Daarnaast heb je de interesse om je te verdiepen in nieuwe expertises.

Jij staat aan de basis van de ontwikkeling, doorontwikkeling en het onderhoud van code van innovatieve app projecten en software-as-a-service producten. Daarnaast ben je een teamspeler die samen met andere ontwikkelaars onze projecten tot een goed eindresultaat brengt. Je bent verantwoordelijk voor een tevreden glimlach op het gezicht van onze klanten. Wij bieden je de kans om je eigen kennis in de toekomst te verdiepen of juist te verbreden.  


Jouw profiel

  • HBO opleiding (bijv. software ontwikkeling, informatica)
  • Junior of medior ervaringsniveau
  • Gedegen kennis van Java en Android Studio
  • Affiniteit met nieuwe technologie, toepassingen en gadgets
  • Zelfstandig, nauwkeurig, oplossings- en klantgericht


Wij bieden

Afhankelijk van ervaring en kwaliteiten bieden we een bruto jaarsalaris van € 30.000 tot € 40.000. Daarnaast maken een winstuitkering, vakantiegeld en 23 vakantiedagen deel uit van je secundaire arbeidsvoorwaarden. Een tijd voor tijd / geld regeling, reis- & onkostenvergoeding en een persoonlijk ontwikkelingsbudget zijn onderdeel van het pakket. Mooi meegenomen is de extra vakantiedag bij elk volgend dienstjaar. 

Bij start van je dienstverband zorgen we ervoor dat je werkplek van alle gemakken is voorzien. Je krijgt de beschikking over een laptop van de zaak. Ben je benieuwd hoe het er echt aan toegaat? Kom dan eens op vrijdag meewerken om sfeer te proeven op onze prettige, open werkvloer. Kun je direct genieten van de Brabantse worstenbroodjes, de goed gevulde snoeppotten leeg eten en zien dat het bier hier echt altijd koud ligt.


Over Shareforce

Shareforce is een pionier in mobiele- en web app ontwikkeling.  We werken onder andere voor ArcelorMittal, Financieel Fit, Multiscope, Mo’media, Schiphol en Website van het Jaar. Sinds 2008 zijn we gevestigd in een historisch pand in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. We onderscheiden ons door voorop te lopen in innovatie. Zo bouwen we apps sinds de introductie van de eerste smartphone, stoeiden we al met data voordat iedereen die ‘big’ ging noemen en vragen we ons nu af hoe de technologie van morgen er uit ziet. Kom jij die toekomst samen met ons ontdekken?

 * Acquisitie door werving- en selectiebureaus op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. *

 

About Shareforce

Do you want to work in a smart and innovative company? You have come to the right address. Shareforce is a pioneer in mobile- and web app development. Apply today!

 

Projects

Love working on challenging projects for leading clients? We love people who want to grow in their career and take the next step. Check our projects page for an overview of our work.

Work environment

A growing industry, an open work environment, a solid team, the newest gadgets & tools and a professional, task oriented, passionate and direct mentality. That is what Shareforce is about!