5 jaar Shareforce

Image

Op woensdag 13 juli vierden we het 5-jarig jubileum van Niels Snakenborg bij Shareforce. We hebben even meegeteld en dat zijn dus 60 maanden, 260 weken, 1.824 dagen en 9.361 werkuren met heel veel energie en oplossingen voor onze klanten. In die tijd werkte hij aan zo’n 200 (!) verschillende taken en projecten.

Vijf jaar geleden startte Niels vanuit een ‘summerjob’ bij Shareforce waarin hij zijn eerste stappen zette als iOS ontwikkelaar. Sindsdien ontwikkelde hij zich tot een volwassen ontwikkelaar met veel kennis van zowel app- als backend ontwikkeling. Gekscherend noemen we hem ook wel eens onze ‘creative director’ omdat hij daarnaast een zeer goed oog heeft voor uitstekend design. En is hij niet te vergeten op de vrijdagmiddag onze huis DJ.

Niels, bedankt voor de afgelopen vijf jaar en we kijken er natuurlijk naar uit om ook in de komende jaren samen mooie projecten op te leveren. We zouden namelijk niet weten hoe we het zonder jou allemaal draaiende zouden moeten houden. De eretitel van Shareforce koning is daarom ook meer dan verdiend. Proost, op een mooie toekomst!

 

Image