6 jaar Shareforce

We hebben niet echt de tijd gehad om er uitgebreid bij stil te staan, maar deze maand vierde Shareforce haar 6e verjaardag. Onze officiële oprichtingsdatum destijds was 14 november 2008. Het eerste half jaar van ons bestaan was vooral gewijd aan het opstarten van het bedrijf. Op 3 juni 2009 gingen we echt van start met een mooi openingsfeest.

In de afgelopen zes jaar is de (online) wereld enorm veranderd en Shareforce veranderde mee. We evolueerden van een internationaal outsourcing bedrijf dat het web als belangrijkste focus had naar een Nederlandse specialist in smartphone apps. Waarbij we nu een toekomst zien in apps voor wearables zoals smartwatches en een stapje extra zetten richting de fullservice ontwikkeling en exploitatie van (eigen) mobiele concepten. 

We danken onze klanten en medewerkers die in de afgelopen jaren hun bijdrage hebben geleverd aan onze ontwikkeling. Trots zijn we ook op al die projecten die we hebben mogen doen en de avonturen die we samen hebben beleefd. Maar het meest benieuwd zijn we natuurlijk naar de mooie ideeën die we in de komende zes jaar tot leven mogen brengen. 

Shareforce
Where ideas come to life!

P.S.: natuurlijk hadden we nog wel de tijd om op vrijdagmiddag onze verjaardag te vieren met bier en Bossche Bollen.

 

bier en Bossche bollen

 

Image