Binnen uw organisatie zijn er plannen want u wilt een app laten bouwen. Maar waar moet u beginnen? iOS of Android of toch allebei? Wij helpen u graag verder met de ontwikkeling van een app. Sinds 2010 hebben al meer dan 100 opdrachtgevers ons een app laten bouwen.

We nemen elke uitdaging aan. Wilt u een app die uw bedrijfsprocessen versnelt en optimaliseert? Geen enkel probleem. Een extra verkoopkanaal om uw winst te verhogen? Gaan we regelen. Kortom: een app laten bouwen bij Shareforce wordt een succes. We zeggen niet voor niets: “Wij zorgen dat het goed komt!”

Daarbij ondersteunen wij onze opdrachtgevers van concept tot en met lancering in de appstore. Het begint allemaal met een app briefing waar wij het doel van de app en uw organisatie in kaart brengen. Dan volgt een intakegesprek bij ons of u op locatie. Tijdens het gesprek leren we u, de organisatie en het doel van de app beter kennen. Op deze manier zijn wij in staat om een app te bouwen die uw marktpositie gaat versterken.

Tijdens het ontwikkelingsproces zorgen wij ervoor dat u op de hoogte blijft van de voortgang. Onze developers hebben goede technische kwaliteiten, maar zijn ook erg communicatief ingesteld. Geen moeizame gesprekken met te veel lastig jargon dus, maar duidelijke taal.

Als u ons een app laat bouwen kunt u uitgaan van drie zekerheden.

  1. Een duidelijke offerte
  2. Een vaste prijs
  3. Een échte samenwerking

Waarom een app laten bouwen?

De waarde van een app is verschillend. Het ligt er namelijk maar net aan wat het doel is van de app. Een app levert geld op, bespaart geld of biedt extra service aan uw klanten.

Informeren

Wilt u met de app uw klanten informeren over ontwikkelingen dan verhoogt u het servicelevel. Een voorbeeld hiervan is een evenementen organisatie die de omgeving informeert over een evenement dat gaat plaats vinden. Door middel van een app krijgt u de mogelijkheid om deze mensen op de hoogte te houden.

Evengoed is het bieden van productinformatie een prima functie voor een app. Een voorbeeld hiervan is een producent van schoonmaakmiddelen die haar doelgroep informeert voor welke vloeren een bepaald reinigingsmiddel geschikt is. Door product informatie in een app te communiceren worden uw werknemers minder belast met vragen vanuit klanten. Waardoor zij weer meer tijd over hebben voor andere zaken.

Krijgt u vaak dezelfde soorten vragen vanuit klanten en/of personeel? Beantwoord deze vragen dan door een app het antwoord te laten geven.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Bedrijfsprocessen kunt u optimaliseren door middel van een app en daarmee tijd besparen en kosten drukken. Bijvoorbeeld administratieve werkzaamheden. Zend een formulier in via de app en het formulier is direct door iedereen terug te vinden in het systeem. Verrijk het formulier met een foto zodat voor iedereen de situatie makkelijker te begrijpen is. Komt er ergens in uw bedrijfsproces vaak een vertraging voor? Elimineer die vertraging door het proces te digitaliseren. Op deze manier bespaart u tijd en dus ook geld!

Van webshop tot app shop

Heeft u een webwinkel en wilt u altijd één klik verwijderd zijn van uw klanten? Dan is een app de ideale oplossing. Klanten bestellen via de app en hoeven niet eerst naar uw website te surfen. Een ander groot voordeel is dat de app pushberichten kan sturen. Hierdoor staat u altijd in contact met uw doelgroep. Wilt u altijd bereikbaar zijn voor uw klanten? Met een app kan de klant zelfs zonder internetverbinding uw producten bekijken.

Business

U hoeft niet per se uw huidige business uit te breiden. Wellicht wilt u een app laten bouwen waarop een hele nieuwe business draait. Er zijn genoeg nieuwe bedrijven die grotendeels dankzij een app succesvol zijn geworden. Heeft u een idee voor een app? Neem contact met ons op en wij brengen uw idee tot leven!

App laten bouwen voor welk Platform?

Voor welk platform wilt u een app laten bouwen? iOS of Android of wellicht beide? Wij kunnen voor beide platformen een app laten bouwen die aan uw wensen voldoet.

Android

Android is het meest gebruikte systeem voor het middensegment smartphones. Dit systeem is platformonafhankelijk en is geschreven in de programmeertaal Java.

iOS

Een besturingssysteem voor Apple. Apple is gericht op het topsegment smartphone gebruikers. Dit systeem is geschreven in de programmeertaal Swift.

Full service voor vaste prijs

Wij bieden full service voor een vaste prijs van begin tot eind. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Bij deze full service hoort natuurlijk:

  • Advies
  • Concept
  • Design
  • Ontwikkeling
  • Testen
  • App management

De opdrachtgevers die ons een app laten bouwen kunnen bevestigen dat wij meedenken tijdens het proces. Zo adviseren wij welke features van belang zijn om uw doel te bereiken en welke features een extraatje zijn. We stellen daarbij prioriteiten met de MoSCoW methode. Wij stellen ons op als een specialistische sparringpartner. Kan er iets beters in onze ogen? Dan krijgt u dat te horen. Zo werken we samen naar een app die écht het verschil maakt voor uw organisatie.

Kies voor Shareforce

Vele opdrachtgevers zijn u al voor gegaan en hebben een app laten bouwen door Shareforce. Meer dan 100 ideeën zijn door ons tot leven gebracht. Wij hebben een mooi portfolio opgebouwd met projecten waar wij erg trots op zijn. Is uw idee ons volgende project?

Whiskybase

time to momo

Coca-Cola

Benieuwd naar onze vaste prijs?

Wij hebben een handige budget calculator zodat u inzicht krijgt in de prijs van een app die op uw wensen is afgestemd.