Een professionele app laten maken

Wilt u een app laten maken? Shareforce zorgt ervoor dat het goed komt! Al meer dan 100 opdrachtgevers hebben door ons een app laten maken. U kunt vertrouwen op de drie zekerheden die we bieden aan organisaties die een app laten bouwen.

  1. Een duidelijke offerte
  2. Een vaste prijs
  3. Een échte samenwerking

Een app laten bouwen zal bijdragen aan het succes van uw organisatie. Consumenten zijn verslaafd aan hun smartphones en spenderen het grootste deel van hun onlinetijd aan apps. De aandacht voor apps groeide in het afgelopen decennium explosief. Een app laten maken en aanwezig zijn in de appstores is daarom een belangrijke stap naar succes.

Shareforce kan u ondersteunen van strategie, concept, design, ontwikkeling tot en met de marketing van uw app. Wij weten wat je juist wél en niet moet doen. We zijn een professionele app ontwikkelaar met meer dan 10 jaar ervaring. U kunt ons met een gerust hart een app laten maken. Maar we kunnen u ook ondersteunen met feiten, cijfers, tips, checklists, tools, methoden en praktijkinformatie. Voor organisaties die een app laten maken, zijn we een volwaardige sparringpartner. 

Wij bieden de volgende drie zekerheden

Duidelijke offerte Duidelijke offerte

We werken uw wensen uit in een duidelijke offerte. Met genoeg detail om goede keuzes te kunnen maken.

Vaste prijs Vaste prijs

We werken op basis van een vaste prijs. Zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Afspraak is afspraak!

Echte samenwerking Echte samenwerking

Een goede samenwerking begint met een persoonlijk advies. Wij geloven daarnaast in direct contact, intensieve samenwerking en korte lijnen. 

Stappenplan app laten maken

We hanteren een duidelijk stappenplan voor opdrachtgevers die een app laten maken. Ons projectmodel bestaat uit vier fasen: pioneer, plan, productie en promotie. Iedere fase start aan de linkerkant en wordt zoveel mogelijk afgerond voordat we doorgaan naar een volgende fase.

 

App laten maken

 

Bent u benieuwd naar alle details van onze werkwijze? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en zet de eerste stap om een app te laten maken.

Een app laten maken die het verschil maakt

Een app laten maken is slechts een eerste stap. Met miljoenen apps in de stores is de concurrentie groot en is het daarom belangrijk om goed na te denken over de toegevoegde waarde van de app die u laat maken.

Een app laten maken kan helpen bij het bereiken van de volgende doelen:

  • Omzet: een gemiddelde app heeft een directe jaaromzet van ongeveer € 50.000 euro. De jaarlijkse appstore-omzet groeit jaarlijks nog steeds met zo’n 35%. Er zijn nog steeds kansen voor organisaties die een app willen inzetten
  • Kostenbesparing: u kunt een functionele app laten maken met als doel om interne bedrijfsprocessen te verbeteren. Wij hebben met dergelijke apps organisatorische besparingen gerealiseerd van enkele tonnen per jaar.
  • Extra verkoopkanaal: mobile commerce gaat in de komende jaren een enorme vlucht nemen. Appstores zijn een extra kanaal om consumenten te bereiken. Alleen daarom zou je al een app laten bouwen!
  • Loyaliteit: staat uw app eenmaal op de smartphone van de klant, dan zijn we binnen en kan de klantenbinding van start gaan. Met bijvoorbeeld pushberichten zorgen we ervoor dat we bij de klantengroep in het middelpunt van de aandacht blijven.
  • Service: u kunt ook een app laten maken om service te verlenen aan bestaande klanten. Apps bieden steeds vaker een (self) servicekanaal waarmee klanten alles zelf kunnen regelen.

Wat kost een app laten maken?

Het is veruit de meest gestelde vraag die we krijgen van opdrachtgevers die een app willen laten maken. Wat kost het nu ongeveer? Helaas is deze vraag net zo lastig te beantwoorden als: wat kost een auto? Het benodigde budget is afhankelijk van een groot aantal factoren. Bij Shareforce kunt u een app laten maken vanaf een budget van ongeveer € 10.000, omdat dit volgens ons minimaal nodig is om kwaliteit te leveren. Het gemiddelde per app ligt ongeveer tussen de € 20.000 en € 30.000. Daarvoor krijgt u zowel een Android als iOS app en een fullservice dienstverlening. Wilt u direct een persoonlijke prijsindicatie ontvangen? Gebruik dan onze app budget calculator.

Benieuwd naar onze vaste prijs?

Wij hebben een handige budget calculator zodat u inzicht krijgt in de prijs van een app die op uw wensen is afgestemd.