Een app ontwikkelaar vinden kan bijna net zo lastig zijn als het bouwen van de app zelf. Er zijn honderden developers en iedereen beweert dé app ontwikkelaar te zijn. Bij Shareforce zeggen wij "eerst zien, dan geloven", bekijk daarom eens onze referenties.

Sinds 2010 zijn wij dagelijks bezig met het ontwikkelen en promoten van applicaties. Onze app ontwikkelaars zijn bedreven in het ontwikkelen van mobiele apps voor Android, iPhone en iPad.

Wij bieden u naast onze expertise ook drie zekerheden:

  • Een duidelijke offerte
  • Een vaste prijs
  • Een échte samenwerking

App Ontwikkelaar

Proces van ontwikkeling

Als u een app wilt laten ontwikkelen door Shareforce begint onze deelname al bij het idee. We gaan samen met u brainstormen over hoe het idee het best gerealiseerd kan worden. Wij als app ontwikkelaar kunnen u helpen met de wijze waarop de behoefte moet worden vervuld binnen de applicatie. Zo geven wij advies over welke features handig en/of nodig zijn om de gebruikers de beste ervaring te bieden.

De volgende stap in het proces is een plan maken, we gaan hier een schets maken ofwel een wireframe en bepalen zo het budget dat nodig is om de app te realiseren. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Nadat de keuzes zijn gemaakt gaan de app ontwikkelaars aan de slag met de productie van de app.

Wanneer de applicatie is getest kan deze gelanceerd worden. Hierbij helpen wij u bij de promotie, onze app ontwikkelaars zijn ook bedreven in app store optimalisatie (ASO).

Platformen

Shareforce kan voor elk platform een app ontwikkelen. Mobiele apps voor Android, het besturingssysteem waar bijvoorbeeld Samsung en Huawei op draaien of iOS voor iPhones en iPads. Voor de backend van uw app gebruiken we verschillende programmeertalen zoals PHP en HTML5.

Android

Android is het meeste gebruikt systeem voor het middensegment smartphones. Android is geschreven in Java een programmeertaal die platform onafhankelijk is. 

iOS

Is het besturingsysteem van Apple. Apple is gericht op het topsegment smartphones. Deze gebruikers brengen meer tijd door online en zijn vaak bereid meer geld uit te geven.

Werkwijze van Shareforce

Ons doel is om een app samen met de klant te ontwikkelen en het idee tot leven te brengen. Wij gaan agile te werk en zullen dus ook veel communiceren met de klant om deze op de hoogte te houden van het ontwikkelproces. Hierdoor weten beide partijen waar ze aan toe zijn. Wij zijn kritisch over de ideeën die wij horen, denken wij dat er iets beter kan? Dan krijgt u dat van ons te horen. Onze developers denken met u mee en kunnen de features en techniek uitleggen zodat iedereen het begrijpt.

“Jullie hebben app ontwikkelaars die onze taal spreken!”

Het team van Shareforce is een jong en innovatief team dat zich inzet voor de opdrachtgever. Mocht er zich onverhoopt een probleem voordoen dan zijn onze mensen bereikbaar om het probleem direct op te lossen. Het team is perfect in balans met zeer geschikt projectmanagement en programmeer talenten.

Referenties

Hieronder vindt u een aantal van onze projecten waar wij erg trots op zijn. Voor een aantal van onze opdrachtgevers mogen wij nog steeds aan de slag om de applicaties te optimaliseren en verder te perfectioneren.

Whiskybase

time to momo

Coca-Cola

Kies Shareforce als app ontwikkelaar!

Als u op zoek bent naar een app ontwikkelaar die met beide benen op de grond staat dan is Shareforce dé partner voor u. Wij zullen helpen met het ontwikkelen en promoten van de applicatie.

  •  Expertise en kennis voor zowel iOS, Android en web apps
  •  Duidelijke offerte
  •  Vaste prijs
  •  Echte samenwerking
  •  Ondersteuning van concept tot lancering

 

Benieuwd naar onze vaste prijs?

Wij hebben een handige budget calculator zodat u inzicht krijgt in de prijs van een app die op uw wensen is afgestemd.