• Uit de psychologie en wetenschappelijk onderzoek is bekend dat consumenten een andere emotie ervaren bij iedere kleur. Het kiezen van de juiste kleur is daarom belangrijk om je merk, website of app te laden met de juiste emotie. In dit artikel een aantal handige basisregels voor het kiezen van de juiste kleur.
  • Zelfs een goede app wordt niet vanzelf populair. Met meer dan 700.000 apps in zowel de Apple appstore als Google Play is het zaak om gevonden te worden. Appstore optimalisatie is één van de instrumenten die je in kunt zetten.
  • Steeds meer e-mail wordt gelezen op een smartphone. Sterker nog, de mobiel is inmiddels het belangrijkste kanaal voor e-mail communicatie. Inmiddels wordt 43% van alle e-mail gelezen op een smartphone. Grote kans dus dat uw boodschap wordt gelezen op een Android of iPhone toestel. Is uw e-mail campagne nog niet geoptimaliseerd voor mobiel? Dan is het nagenoeg zeker dat u kansen laat liggen. Email Monks vatte alle feiten samen in een prachtige infographic.
  • Parallax design is een nieuwe design trend voor websites. De afgelopen maanden zie je websites die gebaseerd zijn op deze nieuwe techniek als paddenstoelen uit de grond schieten. Bij Parallax design wordt alle content van een site in één pagina gezet. Vandaar dat parallax design ook wel parallax scrolling of one page website genoemd.
  • Zowel apps als een mobiele website kunnen goede strategieën zijn om meer consumenten of B2B beslissers te bereiken. Maar wanneer ga je voor een app en wanneer voor een mobiele site? Dat hangt helemaal af van je doelstellingen en doelgroep. MDG Advertising heeft een mooie infographic samengesteld om je te helpen in je keuze. Hiermee kun je de keuze grondig onderbouwen.
  • Het ontwikkelen van apps is een vak apart. Als je geen gedegen plan hebt en je niet bewust bent van de valkuilen, kunnen apps een forse aanslag vormen op je budget en tijd. In dit artikel 8 valkuilen en tips hoe je verkomt dat je er in valt.
  • OK, je bent er zeker van. Je organisatie heeft een app nodig! Maar wat nu? Waar begin je en wat moet je allemaal doen? Ieder app ontwikkelingstraject kent nagenoeg dezelfde stappen. Doorloop ze allemaal en je maakt een vliegende start.
  • Het is veruit de meest gestelde vraag die we bij Shareforce krijgen. Wat kost een app? Maar hij is net zo lastig te beantwoorden als “wat kost een auto?”. Het benodigde budget is namelijk afhankelijk van een groot aantal factoren. In dit artikel zal ik proberen de belangrijkste uiteen te zetten, maar ook inzicht geven in een aantal gemiddelden en de prijsranges die wij in onze dagelijkse praktijk zien.