• Uit een onderzoek onder de top 500 adverteerders in Nederland blijkt dat het stimuleren van directe verkoop het belangrijkste doel is van mobiele adverteerders. In het verleden waren de activiteiten van adverteerders voornamelijk nog gericht op het genereren van naamsbekendheid en het stimuleren van engagement.
  • Je zou wellicht denken dat apps vooral gebruikt worden op het moment dat we niet thuis zijn omdat zowel smartphone als tablet mobiele apparaten zijn. Niets is echter minder waar blijkt uit onderzoek van Localytics. In zowel Europa, de Verenigde Staten als China piekt het app gebruik rond negen uur ‘s-avonds.
  • Google Glass is de volgende stap in de verdere integratie van technologie in ons dagelijkse leven. Sinds ik begin dit jaar voor het eerst een Google Glass zag, laat het idee om hier mooie toepassingen voor te maken me niet meer los. Maar waar begin je en hoe werkt het eigenlijk? In dit artikel antwoorden op de belangrijkste vragen over Google Glass en apps.
  • Het schrijven van goede content voor een blog is vaak een hele opgave. Een goede blog vereist discipline, focus en een visie. Wanneer je net als ik regelmatig probeert om met de juiste inhoud het verschil te maken loop je ongetwijfeld een keer vast. Afgelopen week had ik ook weer zo’n ‘writers block’ moment. Totdat ik de onderstaande infographic zag.
  • Terwijl de mobiele operators in Nederland nog maar net bezig zijn met het landelijk uitrollen van hun 4G netwerk, worden nu al weer de eerste contouren duidelijk van opvolger 5G. De nieuwe standaard zou maar liefst honderd keer sneller worden dan zijn voorganger. De maximale capaciteit van het netwerk wordt daarnaast zo’n duizend keer groter.