• De Apple watch wordt waarschijnlijk in maart gelanceerd. Dat zegt althans de doorgaans goed ingelichte analist Ming-Chi Kuo tegen Apple Insider. Officieel heeft Apple tot op heden alleen gezegd dat de watch in de eerste helft van 2015 op de markt komt. Afgelopen week werd ook al bekend dat de batterijduur van de Apple Watch waarschijnlijk maar 19 uur is.
  • Apple heeft bekend gemaakt dat de omzet van apps nog steeds groeit. In 2014 steeg de omzet die gemaakt wordt met apps in haar appstore met maar liefst 50%. In totaal werd een omzet geboekt van 15 miljard dollar (12,8 miljoen euro). De App Store bevat inmiddels meer dan 1,4 miljoen apps, verdeeld over 24 categorieën.
  • Het is een vraag die onze klanten vaak stellen. Hoeveel Nederlanders hebben nu eigenlijk een smartphone en voor welke merken of platformen zou ik mijn app moeten laten ontwikkelen? 

    Telecompaper bracht recent een grootschalig onderzoek uit met nuttige feiten over de Nederlandse smartphone gebruiker. Hieruit bleek onder andere dat: