Bedrijfshelden kiest voor Shareforce

SOS-HELP PRO

Na een korte oriëntatie heeft Bedrijfshelden B.V. ervoor gekozen om de doorontwikkeling en het beheer van haar SOSHELP-PRO app uit te besteden aan Shareforce. In de komende periode wordt de app verder geprofessionaliseerd en worden nieuwe mogelijkheden geïntroduceerd.

De SOSHELP-PRO app vergroot direct de veiligheid in een bedrijf en zorgt ervoor dat bedrijfshulpverleners (BHV’ers) direct op de hoogte zijn van noodsituaties. Zowel medewerkers, bezoekers als BHV’ers installeren de app op hun smartphone. Zo zijn alle aanwezigen met elkaar verbonden. 

In geval van een calamiteit hoeft men alleen maar de app te activeren door op de SOS-knop te drukken. De app doet het werk. SOSHELP-PRO zoekt direct de drie dichtstbijzijnde BHV’ers en legt een videoverbinding met hen. Hierdoor is er direct contact en kunnen BHV’ers onmiddellijk starten met hulp terwijl ze zich naar de oproeper spoeden. De app kan hierdoor letterlijk levens reden in situaties waarin iedere seconde telt.

De SOSHELP-PRO app vervangt de (dure) portofoon infrastructuur omdat de app een aparte communicatiefunctie kent die alleen door de aangemelde BHV’ers gebruikt kan worden. Zo kunnen BHV’ers met hun smartphone communiceren en zijn portofoons overbodig geworden. 

De app is een idee van Frank van den Wildenberg die ruim vijfentwintig jaar ploegleider en BHV’er is geweest bij Enexis. De laatste vijf jaar in functie als BHV Coördinator voor 23 Enexis-locaties. Ook 3D Targeteers, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten, vanaf de tekentafel tot en met de operationele fase is betrokken bij het concept. Als compagnons in Bedrijfshelden B.V. werken zij samen met Frank aan zijn droom om de Nationale Veiligheidsapp SOSHELP App in de markt te zetten.

Shareforce directeur John Kivit is blij met de keuze van Bedrijfshelden. “We zijn druk bezig om ons meer te profileren als online platform specialist. Dit betekent dat we zowel apps, websites als de backend waar vaak alle intelligentie samenkomt bouwen en beheren. Ook voor de SOSHELP-PRO app van Bedrijfshelden nemen we de volledige verantwoordelijkheid over en zorgen we ervoor dat de klant zich kan focussen op haar kerntaken.”

 

Image