Apple Watch komt in maart

Apple Watch

De Apple watch wordt waarschijnlijk in maart gelanceerd. Dat zegt althans de doorgaans goed ingelichte analist Ming-Chi Kuo tegen Apple Insider. Officieel heeft Apple tot op heden alleen gezegd dat de watch in de eerste helft van 2015 op de markt komt. Afgelopen week werd ook al bekend dat de batterijduur van de Apple Watch waarschijnlijk maar 19 uur is. 

De consument krijgt steeds meer keuze uit merken die een smartwatch beschikbaar hebben. LG, Pebble en Samsung hebben allemaal al serieuze stappen gezet en hebben meerdere modellen beschikbaar. Volgens marktonderzoek van Multiscope is 40% van Nederland geïnteresseerd in een smartwatch.

Shareforce bereidt zich ook actief voor op de doorbraak van de smartwatch. We kunnen u helpen met de ontwikkeling van smartwatch apps voor het Android Wear, iOS, en Tizen platform. De eerste projecten zijn we recent gestart.


 Update:

Inmiddels heeft Apple CEO Tim Cook tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers van Apple officieel bekendgemaakt dat de Apple Watch niet in maart, maar in april op de markt komt. Het is nog onduidelijk of de Apple Watch dan ook al direct in Nederland verkrijgbaar is.


 

Bron: Apple Insider

Image

Reactie plaatsen