Apple Watch laat Nederland wachten

Apple Watch

Maandag vond een Apple keynote presentatie plaats met de mysterieuze titel 'Spring Forward'. Zoals verwacht werd in de presentatie meer nieuws over de Apple Watch bekend gemaakt. De belangrijkste feiten over de introductie van de smartwatch zetten we hier voor je op een rijtje.

Introductiedatum
Vanaf 10 april kun je in negen landen een ‘pre-order’ plaatsen voor de Apple Watch. Pas op 24 april zal de Watch ook daadwerkelijk worden uitgeleverd en in de winkels liggen.

Landen
In Nederland zullen we nog even geduld moeten hebben. Het is nog niet bekend wanneer de Apple Watch hier verkrijgbaar is. Vanaf 24 april is de smartwatch in ieder geval te koop in Australië, Canada, China, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Hong Kong, Japan en de Verenigde Staten.

Prijzen
De Apple Watch Sport is te koop vanaf $349, de roestvrij stalen versie van de Apple Watch vanaf $549. De mega luxe Edition versie is met een prijskaartje vanaf $10.000 duidelijk niet op de gemiddelde consument gericht. Alle modellen van de watch zijn overigens verkrijgbaar in zowel een 38mm als 42mm versie.

Batterij
Bij normaal gebruik gaat de batterij van de Apple Watch ongeveer 18 uur mee. Je zult de smartwatch dus dagelijks op je nachtkastje op moeten laden. 

iOS8.2
Een nieuwe versie van iOS is per direct beschikbaar, met daarin de Apple Watch app waarmee je smartwatch apps kunt bekijken, selecteren en installeren.

   

ShareforceHeeft u plannen voor een Smartwatch app? Shareforce ontwikkelt apps voor smartwatches en brengt deze toekomst voor u een stap dichterbij. Plan hier uw afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

Image

Reactie plaatsen