Ken of ben jij onze topper?

ImageShareforce groeit! Sinds de zomer van 2014 bouwen we aan een volledig nieuw ontwikkelingsteam in Nederland dat helemaal gaat voor de ontwikkeling van mobiele apps en wearables. In de afgelopen maanden zijn we daarnaast beloond met een aantal mooie opdrachten van nieuwe en bestaande klanten. 

We zijn daarom op zoek naar een lead developer, developers (Android, iOS, PHP) en een senior projectleider. Mocht je in je omgeving toppers kennen die op zoek zijn naar een uitdagende baan met groeiperspectief dan zou ik het waarderen als je ze tipt! Ook als je jezelf herkent in één van de profielen is een reactie natuurlijk meer dan welkom.

De gouden tip wordt beloond met een diner voor twee in een sterrenrestaurant. Want bij hard werken hoort ook hard genieten :-)

Lead developer

Je neemt de leiding in ons ontwikkelteam, helpt waar nodig andere ontwikkelaars, bedenkt samen de juiste oplossingen en zorgt er voor dat planningen worden gehaald. Je bent een echte teamspeler die structuur weet te brengen. Maar je kunt ook nog steeds genieten van je eigen portie dagelijkse code.
(meer informatie...)

Developers (Android, iOS, PHP)

Wij zoeken kandidaten met een passie voor het vak die de ambitie hebben om voorop te lopen in hun vakgebied. Als developer ben je een kei binnen één platform en kun je een vloeiende start maken bij Shareforce.
(meer informatie...)

Senior projectleider

Het is jouw taak om leiding te geven aan een team van mobiele- en webapplicatie ontwikkelaars. Je bent de brug tussen onze klanten en ontwikkelaars. Je dagelijkse taken bestaan onder andere uit het bewaken van milestones, beheren van projectmanagement tools, dagelijkse communicatie met klanten en ontwikkelaars en het coachen / begeleiden van ontwikkelaars.
(meer informatie...)

 

 

Image

Reactie plaatsen