LinkedIn voor mobiele pioneers

LinkedIn logoAfgelopen maand zijn we een nieuwe LinkedIn groep gestart. De eerste mobilistas hebben zich inmiddels aangesloten. Doe je ook mee? Mobile Pioneers is een groep voor beslissers uit het bedrijfsleven die geïnteresseerd zijn in mobiele strategie, marketing en apps. 

Het is dé plek om zakelijke beslissers, marketeers, ontwikkelaars en gelijkgestemden digitaal te ontmoeten. Maar ook een plek om onderling te discussiëren of vragen te stellen aan kenners. We zijn er voor beslissers die graag voorop lopen. Voor mensen die graag hun hoofd boven het maaiveld uitsteken en de ambitie hebben om te groeien en excelleren in hun vak. 

Om dit doel te bereiken blijven we in contact via sociale netwerken, delen we kennis en organiseren we twee maal per jaar de Mobile Pioneers kennis sessies. Een middag met veel ervaringen uit de dagelijkse praktijk, een duidelijk overzicht van de huidige markt en een blik in de veelbelovende toekomst van mobiel. Met genoeg ruimte voor interactie en het uitwisselen van ervaringen. 

Foto: Nan Palmero (CC)

Image

Reactie plaatsen