Geniet van elke seconde en haal alles uit je stedentrip met time to momo! De app bevat meer dan 50 bestemmingen in Nederland, Europa en daarbuiten. Iedere stad heeft een eigen reisgids, routes, bezienswaardigheden, offline kaarten en taalgidsen. Lokale auteurs delen uit liefde voor hun stad alleen de echte highlights met je. Zo sla je de drukke dertien-in-een-dozijn winkelstraten over en wandel je, terwijl je onderweg een bezienswaardigheid meepikt, naar de leukste adressen waar locals zelf graag komen.

“We zijn erg blij met de doorontwikkeling van onze app. Onze samenwerking is prettig en ik zou jullie willen typeren als:  no nonsense, betrouwbaar, meedenkers en flexibel ” - René Bego, mo’media

Routes

 

  500+

Downloads

 

  250.000+

Rapportcijfer

 

9

Uitdaging

Mo’media is marktleider op het gebied van papieren reisgidsen in Nederland. Maar de markt verandert razendsnel en gebruikers willen deze informatie tegenwoordig op hun smartphone zien. Daarom had onze opdrachtgever het doel om haar ‘100% kaarten’ ook mobiel beschikbaar te maken, zodat de klant deze altijd bij de hand heeft. Een belangrijke uitdaging daarbij was dat het de eindgebruiker zo weinig mogelijk mobiele data mocht kosten. Bestemmingen, kaarten en bezienswaardigheden moesten ook eenvoudig up-to-date gehouden kunnen worden. Tot slot was het belangrijk dat de gebruiker zich op minder toeristische plekken ook verstaanbaar kan maken.

Oplossing

In de time to momo app kun je alle content offline gebruiken. Met de GPS-functie kun je eenvoudig een gekozen route lopen zonder overtollig gebruik van mobiele data. Je kunt je favoriete adressen opslaan en terugzien op de kaart. In één oogopslag zie je wat de dichtstbijzijnde adressen zijn en navigeer je er naartoe. Alle kaarten en taalgidsen zijn vooraf te downloaden en alle content is dus offline te gebruiken. De app bevat taalgidsen met meer dan 400 handige zinnen en weetjes. Een sprekende tolk helpt je zelfs met de juiste uitspraak. Mo’media kan alles in het content management systeem aanpassen zodat informatie altijd up-to-date is.

Toegevoegde waarde

De time to momo app is de ideale reisgenoot tijdens een stedentrip. Je hebt altijd de leukste plekken en tips van locals bij de hand en verdwaalt nooit meer in een nieuwe stad. Je hebt niet langer een papieren gids nodig om het optimale uit jouw stedentrip te halen. Omdat alle content offline beschikbaar is voorkomen we onnodige kosten voor mobiele data. Met één druk op de knop kan de gebruiker contact opnemen met hotspots zoals restaurants om bijvoorbeeld een tafel te reserveren. Dankzij de app kunnen vakantiegangers elke seconde van een stedentrip optimaal benutten.

 

Wilt u ook een succesvolle app?

 

Wij kunnen u verder helpen met al uw app wensen. Vul het contactformulier in en wij reageren binnen één werkdag.

 
Contact