Developers en projectleider gezocht

ImageShareforce groeit. Daarom zijn we op zoek naar een senior projectleider en developers (Android, iOS, PHP) die hun tanden willen zetten in vernieuwende klussen. We bouwen apps voor mobiel, web & wearables. Wil jij de volgende stap in je carrière maken en vooroplopen in je vakgebied? Lees dan verder en solliciteer vandaag nog op één van onze vacatures.

Senior projectleider
Het is jouw taak om leiding te geven aan een team van mobiele- en webapplicatie ontwikkelaars. Je bent de brug tussen onze klanten en ontwikkelaars. Je dagelijkse taken bestaan onder andere uit het bewaken van milestones, beheren van projectmanagement tools, dagelijkse communicatie met klanten en ontwikkelaars en het coachen / begeleiden van ontwikkelaars. Daarnaast vertaal je klantwensen in concrete oplossingen en concepten. Het is jouw taak om te zorgen voor een geslaagde oplevering van klanttrajecten. Programmeer kennis is zeker een pré maar geen vereiste. (meer informatie…)

Developers (Android, iOS, PHP)
We bouwen aan een multidisciplinair team van ontwikkelaars die apps ontwikkelen voor mobiel, web en wearables. Wij zoeken kandidaten met een passie voor het vak die de ambitie hebben om voorop te lopen in hun vakgebied. Als (senior) developer ben je een kei binnen één platform en kun je een vloeiende start maken bij Shareforce. Jij staat aan de basis van de ontwikkeling, doorontwikkeling en het onderhoud van code van innovatieve projecten en software-as-a-service producten. Daarnaast ben je een goede teamspeler die andere ontwikkelaars kan laten groeien. Wij bieden je de kans om je eigen kennis in de toekomst te verdiepen of juist te verbreden. (meer informatie…)

 

Image