Diensten

Een nieuwe generatie smartphones zorgt voor een sterke groei van mobiel internet en apps. Mobiel internet is over enkele jaren groter dan het web. Maar ook het web blijft zich ontwikkelen en biedt mogelijkheden voor nieuwe toepassingen. Online en mobiel zijn we allemaal. Shareforce bouwt applicaties om uw markt te bereiken, binden en boeien. Wij kunnen u ondersteunen met advies, concept, design, ontwikkeling, testen en onderhoud.

ImageAndroid

Google´s Android domineert het middensegment. Smartphones van Samsung en HTC, maar ook nieuwe tablets draaien op Android. Het is de favoriete keuze van veel consumenten. Apps ontwikkelen voor Android is een vak apart. Shareforce heeft ervaring met Java, de Android programmeertaal, sinds 2010. Heeft u serieuze plannen op mobiel internet? Dan kan uw app zeker niet ontbreken in de Android Market!

ImageiPhone/iPad

Apple startte een smartphone revolutie met de iPhone. Apple domineert sindsdien het top segment van de markt en bereikt gebruikers die veel tijd online doorbrengen en meer willen betalen dan andere segmenten. Wij kunnen uw idee omzetten naar een scorende app in de Appstore! Shareforce heeft jarenlange ervaring met iOS ontwikkeling, het platform van Apple voor iPhone en iPad apps. Wilt u zowel op iPhone als iPad publiceren? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van universal iOS apps.

ImageWearables

Smartwatches zijn in de toekomst niet meer weg te denken uit het straatbeeld. We kunnen u ondersteunen met het ontwikkelen van smartwatch apps op basis van Android, iOS, Pebble en Tizen technologie. Daarnaast maakt Shareforce als één van de weinige Nederlandse ontwikkelaars deel uit van het Google Glass Explorer programma. We ontwikkelen apps voor Glass en stappen graag samen met u in deze veelbelovende toekomst.

ImagePHP

Het web blijft maatgevend voor veel online activiteiten. Een eenvoudige website is voor niemand een probleem. Maar wat als u een paar stappen verder wilt gaan? Als iedere seconde telt, honderdduizenden bezoekers langskomen, bedrijfskritische processen meespelen en toch alles als een zonnetje moet draaien? Shareforce ontwikkelt web applicaties en websites met een krachtige architectuur. Wij leven en dromen in PHP, een krachtige scripting taal. In combinatie met een MySQL of MongoDB database is het een krachtige oplossing die geen uitdaging te groot maakt!

ImageDrupal

We hoeven gelukkig niet het wiel opnieuw uit te vinden voor ieder project. Moderne content management systemen bieden een kosten efficiënte oplossing voor uw web project. Drupal, een toonaangevend open source CMS is daarbij onze keuze waar mogelijk. Miljoen websites en applicaties wereldwijd draaien op Drupal. Het wordt gebouwd, gebruikt en ondersteund door een actieve gebruikers community. Profiteer van hun en onze ervaring en u krijgt de juiste oplossing voor de juiste prijs.

ImageMobile website

De nieuwe standaard is een - mobile first - strategie. Wilt u niet gebonden zijn aan één platform, maar wel alle mobiele internetgebruikers bereiken? Dan kiest u voor een mobiele website in HTML5. Grote voordelen zijn de standaardisatie en het feit dat u alles kunt onderhouden vanaf één centrale locatie. Shareforce heeft ruime ervaring met de moderne HTML5 standaard. Laat u verrassen door de mogelijkheden van een mobiele website. Wij kunnen ook uw huidige website geschikt maken voor mobiel.