Even voorstellen: Jorik Heerkens

Jorik Heerkens - Shareforce


Een paar maanden geleden is Jorik Heerkens gestart bij Shareforce als iOS ontwikkelaar. Jorik heeft een gedegen kennis van native app development en scoorde tijdens zijn Swift & iOS test bij de beste 20% ontwikkelaars wereldwijd. Een echte aanwinst voor het Shareforce team dus. Niet alleen qua kennis, maar zeker ook door zijn communicatieve skills onderscheidt hij zich van de gemiddelde ontwikkelaar.  

Hiervoor was Jorik werkzaam bij OWOW (Eindhoven) en E-sites (Breda) in een vergelijkbare functie als iOS ontwikkelaar. Daar bouwde hij zijn kennis op het gebied van mobiele app ontwikkeling uit die hij eerder opdeed via Udemy Academy en Pluralsight. In zijn vrije tijd verdiept Jorik zich in blockchain, cryptocurrency en is hij een echte ‘Bitcoin hodler’. Een spelletje pokerbluf win je ook niet van hem, want hij was in het verleden een professioneel pokerspeler. We letten dus een beetje op met het afsluiten van gewaagde weddenschappen met hem op kantoor.

In zijn eerste maanden is Jorik aan de slag gegaan met de doorontwikkeling van de apps van onze bestaande klanten Financieel Fit en Multiscope. Daarnaast helpt hij nieuwe contacten van Shareforce met het concretiseren van hun app ideeën en brengt hij voorstellen uit voor potentiële nieuwe klanten. Grote kans dus dat u persoonlijk kennis kunt maken met Jorik als u ook overweegt op uw app plannen door ons te laten ontwikkelen. Wij wensen Jorik veel succes in het vervolg van zijn professionele carrière bij Shareforce en hebben er alle vertrouwen in dat hij een bijdrage gaat leveren aan het succes van onze klanten.

 

Image