Jochum Groenendal versterkt Shareforce

Image

Jochum Groenendal is per 18 maart in dienst getreden bij Shareforce als senior projectleider. In zijn nieuwe rol geeft Jochum leiding aan het team van mobiele- en web applicatie ontwikkelaars. Daarbij is hij de brug tussen onze klanten en ontwikkelaars en vertaalt hij klantwensen in goede oplossingen en concepten. Jochum Groenendal (rechts) is samen met Shareforce directeur John Kivit (links) verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en een geslaagde oplevering van projecten.

Jochum was eerder als oprichter en technisch / algemeen directeur verantwoordelijk voor Sequential Media in Amersfoort. In een periode van tien jaar bouwde hij dit bedrijf uit van 2 tot 25 werknemers. In de afgelopen jaren werkte hij bij Domovisie in Helmond als Product / Support manager.

Met zijn schat aan ervaring in de online industrie is Shareforce blij Jochum te kunnen verwelkomen in zijn nieuwe rol. Om hem alle succes toe te wensen startte zijn dienstverband daarom traditioneel ook met een stevige handdruk en een goede fles champagne.

Image