M-commerce spreker gezocht!

Op woensdag 6 november organiseert Shareforce voor de vierde keer een Mobile Pioneers kennis sessie. Het thema van deze editie is ‘mobile commerce’. Miljoenen Nederlanders kopen op dit moment al producten en diensten via smartphone of tablet. M-commerce lijkt daarom in navolging van e-commerce een mooie toekomst tegemoet te gaan. Maar wat zijn de belangrijkste trends, de ervaringen uit de dagelijkse praktijk, wat komt er allemaal bij kijken en welke keuzes kun je maken? Tijdens deze kennis sessie wordt de bezoeker voorbereid op een mobiele toekomst. 

Nagenoeg alle sprekers voor deze kennissessie zijn inmiddels geboekt, maar we hebben één plek gereserveerd voor een mobile commerce insider die zijn / haar case wil presenteren tijdens de middag. Heb jij een goed verhaal uit de dagelijkse praktijk dat past binnen het thema en zou je het voor een breder publiek willen presenteren?

Meld je dan voor 5 oktober aan door een e-mail te sturen naar johnkivit@shareforce.nl. Vermeld daarbij je bedrijf, functie en een korte omschrijving (+titel) van de presentatie die je wilt geven. Uit de aanmeldingen maken we snel een keuze op basis van aansluiting bij het thema en publiek. Voor meer informatie kun je ook bellen met John Kivit (06-55745256).

Image