In memoriam: Erik Driessen

In memoriam: Erik Driessen

 Met pijn in ons hart hebben wij kennis genomen van het overlijden van Erik Driessen. De beste vriend, inspirator, compagnon en positieve aandeelhouder die een bedrijf zich maar kan wensen. Erik was een van de drijvende krachten binnen Exelirent, het moederbedrijf van Multiscope, Panelteam en Shareforce.

Erik nam afscheid van het leven op 19 juni 2013. Wij zullen zijn warmte, adviezen en tomeloze energie heel erg gaan missen. Erik was een fantastisch mens die ons vertrouwen gaf in moeilijke tijden, voor ons juichte bij succes, die altijd voor ons klaar stond als een onuitputtelijke bron van creativiteit en bovenal een oneindige waterval van ideeën voor ons was. 

De wereld zal niet hetzelfde zijn zonder Erik. Maar hij zal voor altijd door leven in onze gedachten. De goede herinneringen en zijn unieke eigenschap om in alles een kans te zien zijn voor altijd verankerd in onze cultuur. 

Om zijn bijzondere, positieve mentaliteit over te dragen op toekomstige generaties ondernemers hebben we de Erik Driessen Award in het leven geroepen. Deze prijs zal ieder jaar tijdens Marketing Pioneers uitgereikt worden aan een ondernemer die net als Erik de wereld op zijn kop kan zetten met een geweldig idee. Erik straalde toen we hem van dit initiatief vertelden. Maak het een blijvende herinnering en zorg dat je elke dag in kansen denkt, zelfs als het even tegen zit.

Erik, bedankt!

www.altijderikdriessen.nl

 

Goodbye Erik

Image