Mobiele Apps

Bent u op zoek naar een partner die u kan helpen met oplossingen voor markten die altijd en overal online zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Laat uw ideeën tot leven komen met een kwalitatief hoogstaande Android, iPhone of iPad app voor de juiste prijs. Shareforce bouwt applicaties om uw markt te bereiken, binden en boeien. Wij kunnen u ondersteunen met advies, concept, design, ontwikkeling, testen en onderhoud.

ImageAndroid

Google´s Android domineert het middensegment. Smartphones van Samsung en HTC, maar ook nieuwe tablets draaien op Android. Het is de favoriete keuze van veel consumenten. Apps ontwikkelen voor Android is een vak apart. Shareforce heeft ervaring met Java, de Android programmeertaal, sinds 2010. Heeft u serieuze plannen op mobiel internet? Dan kan uw app zeker niet ontbreken in de Android Market!

ImageiPhone/iPad

Apple startte een smartphone revolutie met de iPhone. Apple domineert sindsdien het top segment van de markt en bereikt gebruikers die veel tijd online doorbrengen en meer willen betalen dan andere segmenten. Wij kunnen uw idee omzetten naar een scorende app in de Appstore! Shareforce heeft jarenlange ervaring met iOS ontwikkeling, het platform van Apple voor iPhone en iPad apps. Wilt u zowel op iPhone als iPad publiceren? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van universal iOS apps.

ImageWearables

Smartwatches zijn in de toekomst niet meer weg te denken uit het straatbeeld. We kunnen u ondersteunen met het ontwikkelen van smartwatch apps op basis van Android, iOS, Pebble en Tizen technologie. Daarnaast maakt Shareforce als één van de weinige Nederlandse ontwikkelaars deel uit van het Google Glass Explorer programma. We ontwikkelen apps voor Glass en stappen graag samen met u in deze veelbelovende toekomst.