Mobile Pioneers registratie open

Op woensdag 6 november organiseert Shareforce voor de vierde keer het Mobile Pioneers evenement. De kennis sessie wordt dit keer gehouden in de Vertrekhal te Rotterdam. Mobile Pioneers is een evenement voor beslissers en marketeers uit het bedrijfsleven die snel aan de slag willen met mobiel. Het thema van deze editie is m-commerce. 

Miljoenen Nederlanders kopen op dit moment al producten en diensten via smartphone of tablet. M-commerce lijkt daarom in navolging van e-commerce een mooie toekomst tegemoet te gaan. Maar wat zijn de belangrijkste trends, de ervaringen uit de dagelijkse praktijk, wat komt er allemaal bij kijken en welke keuzes kun je maken? Tijdens deze kennis sessie wordt de bezoeker voorbereid op een mobiele toekomst. Sprekers van o.a. Fonq, Rabobank en Shareforce vertellen over hun ervaringen en delen kennis over dit onderwerp. 

Voor onze relaties hebben we maximaal 50 (gratis) plaatsen beschikbaar. Wacht niet te lang met aanmelden, de registratie is vanaf nu geopend en toekenning van de beschikbare plaatsen gaat op volgorde van aanmelding. Op de Shareforce website vind je alle informatie over het voorlopige programma en kun je direct registreren!

 

Image