*** Dit evenement is voorbij. Registeren is niet meer mogelijk. Lees het dagverslag of bezoek een toekomstige sessie. ***

 

Over

Mobile Pioneers is een evenement voor beslissers en marketeers uit het bedrijfsleven die snel aan de slag willen met mobiele apps. Een middag met veel ervaringen uit de dagelijkse praktijk, een duidelijk overzicht van de huidige markt en een blik in de veelbelovende toekomst van mobiel. Met genoeg ruimte voor interactie en het uitwisselen van ervaringen. Mobile Pioneers is bedoeld voor beslissers die op zoek zijn naar antwoorden en de juiste strategie willen uitstippelen om optimaal in te spelen op deze groeiende markt.

 

Programma

13:30 - 13:25Ontvangst 
13:25 - 13:30Opening 
13:30 - 13:55Ervaringen uit de praktijk (WoW - Riekes Beelen)

World of Wallpapers is een van Nederlands meest veelbelovende startups op het gebied van de exploitatie van mobiele apps. Product manager Riekes Beelen deelt zijn ervaringen uit de dagelijkse praktijk. 

13:55 - 14:20Watch & Learn

Een topselectie van de beste videocontent over mobiel. Speciaal samengesteld voor deze middag. Inspirerend, verrassend en leerzaam.  

14:20 - 14:45Hoe bouw ik een mobiele app? (John Kivit - Shareforce)

Waar moet je aan denken en rekening mee houden bij het ontwikkelen van mobiele apps? Hoe verloopt het traject en wat is het benodigde budget? Hands on informatie voor wie een goede start wil maken bij de ontwikkeling van een succesvolle app. 

14:45 - 15:15Pauze 
15:15 - 15:40De toekomst van mobiel

Een interactieve sessie tussen een panel van experts en het publiek. 

15:40 - 16:05Een succesvolle mobiele strategie (Michiel Ebeling - IAB)

Michiel Ebeling, voorzitter van de Taskforce Mobile binnen het IAB en partner bij Mobgen gaat dieper in op de stappen voor een succesvolle mobiele strategie. Daarnaast deelt hij zijn inzichten uit de markt en de mogelijkheden van mobile advertising. 

16:05 - 16:30Visie op de markt (Hendrik Koekkoek - Distimo)

Distimo analyseert trends in alle mobiele app stores en verzamelt daarmee een schat aan mobiele informatie. Analist Hendrik Koekoek presenteert zijn belangrijkste bevindingen en geeft een toekomstvisie op de markt.

16:30 - 16:35Afsluiting 
16:35 - 18:00Borrel 

 

Locatie

Stadskasteel Oudaen (Linteloozaal)
Oudegracht 99
3511 AE Utrecht

Voorwaarden

Mobile Pioneers is gratis voor eindbeslissers uit het bedrijfsleven, marketeers, klanten en relaties van Shareforce. Als je binnen deze doelgroep valt ontvang je binnen 5 werkdagen na registratie bericht dat wij je op 21 juni kunnen verwelkomen.

Pioneer Days

Mobile Pioneers is een onderdeel van de Pioneers Days. Drie dagen vol kennis en inspiratie over data, merken en mobiel (19, 20 en 21 juni). De Pioneers Days zijn een initiatief van Exelirent en een spinoff van het jaarcongres Marketing Pioneers.

Ben je naast mobiele apps ook geïnteresseerd in de toekomst van (big) data en merken, registreer je dan ook voor Data Pioneers of Brand Pioneers. Wees er snel bij want we hebben maximaal 40 plaatsen beschikbaar!