Mobile Pioneers - 25 september 2012

*** Dit evenement is voorbij. Registeren is niet meer mogelijk. Lees het dagverslag of bezoek een toekomstige sessie. ***

Mobile Pioneers is een evenement voor beslissers en marketeers uit het bedrijfsleven die snel aan de slag willen met mobiele apps.

Thema: crossmedia communicatie

Hoe bereik je je doelgroep optimaal door meerdere kanalen zoals apps, website en offline media geintegreerd in te zetten? Waar moet je op letten, wat is de toegevoegde waarde van ieder onderdeel en hoe combineer je ze het best om er een maximaal resultaat uit te halen?

 

Programma

25 september 2012

 

13:30 - 14:00Ontvangst 
14:00 - 14:05Opening 
14:05 - 14:30

Smulweb - Michiel Slegt

Een website met maandelijks 2 miljoen bezoekers, succesvolle apps voor Android, iPhone & iPad, een eigen magazine, kookcolleges en populaire Twitter & Facebook accounts. Smulweb is echt niet te missen voor culinaire fijnproevers. Eigenaar Michiel Slegt spreekt over zijn ervaringen.

14:30 - 14:55

Energize - Klaas Weima (Verdiende aandacht)

Bereik koop je, maar aandacht moet je verdienen. Energize oprichter Klaas Weima besloot zijn boodschap niet alleen te verpakken in de vorm van een boek, maar zijn publiek ook te inspireren door middel van apps en een blog. Maar hoe werkt de dagelijkse praktijk van zo'n crossmedia publicatie nu eigenlijk?

14:55 - 15:20

Shareforce - John Kivit (Responsive design)

Veel organisaties zien op tegen de hoge investeringen om op meerdere platformen aanwezig te zijn. Responsive design is een mogelijke oplossing voor dit dilemma. Build once, show many! Shareforce directeur John Kivit vertelt over het hoe en wat van deze nieuwe aanpak.

15:20 - 15:50Pauze 
15:50 - 16:15

Crossmedia in de praktijk

Een interactieve sessie tussen een panel van experts en het publiek.

16:15 - 16:40

TVGIDS.tv - Stijn Veeger

Met meer dan één miljoen downloads is TVGIDS.tv de grootste mobiele tv-gids en één van de meest succesvolle Nederlandse apps. TVGIDS.tv biedt data aan via iPhone, iPad en Android apps, maar ook via een mobiele- en traditionele website. Oprichter Stijn Veger vertelt over de weg naar crossmedia succes.

16:40 - 17:05

Barcamp

Barcamp is een open onderdeel waar bezoekers hun idee, concept of passie kunnen delen. Dit onderdeel heeft geen vast omlijnde planning. Je kunt in de pauze inschrijven voor spreektijd om in 5 minuten iets te presenteren, delen of vragen aan onze bezoekers. Het publiek bepaalt wie spreekt!

17:05 - 17:10Afsluiting 
17:10 - 18:30Borrel 

 

Locatie

Stadskasteel Oudaen (Couwenhovezaal)
Oudegracht 99
3511 AE Utrecht

 

Voorwaarden

Mobile Pioneers is gratis voor eindbeslissers uit het bedrijfsleven, marketeers, klanten en relaties van Shareforce. Als je binnen deze doelgroep valt ontvang je binnen 5 werkdagen na registratie bericht dat wij je op 25 september kunnen verwelkomen.

Mobile Pioneers

Mobile Pioneers is een evenement voor beslissers en marketeers uit het bedrijfsleven die snel aan de slag willen met mobiele apps. Een middag met veel ervaringen uit de dagelijkse praktijk, een duidelijk overzicht van de huidige markt en een blik in de veelbelovende toekomst van mobiel. Met genoeg ruimte voor interactie en het uitwisselen van ervaringen. Mobile Pioneers is bedoeld voor beslissers die op zoek zijn naar antwoorden en de juiste strategie willen uitstippelen om optimaal in te spelen op deze groeiende markt.

Zie ook vorige editie: 21 juni 2012.

 

Pioneer Days

Mobile Pioneers is een onderdeel van de Pioneers Days. Drie dagen vol kennis en inspiratie over data, merken en mobiel (25, 26 en 27 september). De Pioneers Days zijn een initiatief van Exelirent en een spinoff van het jaarcongres Marketing Pioneers.