• Begin 2023 bouwde Shareforce voor DoneJob een nieuw online platform (inclusief apps) voor de planning van flexibele arbeidskrachten. We waren daarbij verantwoordelijk voor het gehele proces van concept, design, ontwikkeling, testen en hosting van het platform.
  • Eind 2021 bouwde Shareforce voor D&B The Mobility Group een vernieuwde app voor de interne personeelsplanning van flexibel personeel. Daarbij kozen we ervoor om de app volledig opnieuw te ontwikkelen op basis van de Google Flutter technologie. Zo kan onze opdrachtgever ook in de toekomst rekenen op een efficiënt planningsproces waarbij de beheerskosten geminimaliseerd worden.
  • Na een korte oriëntatie heeft Bedrijfshelden B.V. ervoor gekozen om de doorontwikkeling en het beheer van haar SOSHELP-PRO app uit te besteden aan Shareforce. In de komende periode wordt de app verder geprofessionaliseerd en worden nieuwe mogelijkheden geïntroduceerd.
  • In opdracht van Plans & Pixels heeft Shareforce in de zomermaanden hard gewerkt aan de Time 4 Your Future app. Na een intensieve samenwerking met de opdrachtgever is de app in september gelanceerd. T4YF is een uniek project waarbij jongeren de kans krijgen om hun talent in de praktijk in te zetten én verder te ontwikkelen.
  • Shareforce is sinds 2017 verantwoordelijk voor de Financieel Fit app. In de afgelopen vier jaar is de app uitgegroeid tot een echt succes dat het leven van zowel klant als adviseur een stuk gemakkelijker maakt. Dat zorgde er zelfs voor dat de app omarmd werd door andere financiële dienstverleners om ook daar de snelheid en het gemak van het afsluiten van een hypotheek, lening of verzekering te vergroten. Een project waar we trots op zijn en ook in de komende jaren mee willen blijven innoveren.
  • In samenwerking met ArcelorMittal, Van Suilichem en de Ridder bouwde Shareforce aan een online platform waarin apps en web centraal staan in de orderverwerking. Eindklanten kunnen met de MZB-app vanaf de bouwplaats makkelijk en mobiel zetwerk bestellen of een offerte opvragen. Naast de MZB-app is later ook de MZB online tool ontwikkeld. Deze online tool biedt klanten en werknemers van ArcelorMittal dezelfde mogelijkheden als de MZB-app en is bedoeld voor iedereen die werkt vanaf een kantoorlocatie.
  • Een paar maanden geleden is Jorik Heerkens gestart bij Shareforce als iOS ontwikkelaar. Jorik heeft een gedegen kennis van native app development en scoorde tijdens zijn Swift & iOS test bij de beste 20% ontwikkelaars wereldwijd. Een echte aanwinst voor het Shareforce team dus. Niet alleen qua kennis, maar zeker ook door zijn communicatieve skills onderscheidt hij zich van de gemiddelde ontwikkelaar.
  • Eind 2020 is Thomas de Witt bij Shareforce gestart als Android Developer. Hij heeft veel kennis van Java, Kotlin maar ook React.js.
  • App ontwikkelaar Shareforce lanceert Viavideo, de eenvoudigste oplossing voor training, opleiding en coaching via video. Het was nog nooit zo gemakkelijk om een eigen app te publiceren met video content.
  • De splinternieuwe Andy Souwer Kickboxing University app is nu beschikbaar. In de afgelopen weken hebben we hard gewerkt om iets speciaals neer te zetten voor fans en kickboks enthousiastelingen wereldwijd. Shareforce was verantwoordelijk voor het concept, design en de ontwikkeling van de app. Rick van Eijndhoven deed de videoproducties.