• Op woensdag 13 juli vierden we het 5-jarig jubileum van Niels Snakenborg bij Shareforce. We hebben even meegeteld en dat zijn dus 60 maanden, 260 weken, 1.824 dagen en 9.361 werkuren met heel veel energie en oplossingen voor onze klanten. In die tijd werkte hij aan zo’n 200 (!) verschillende taken en projecten.
  • In opdracht van organisatoren Emerce en Multiscope zijn we voor het vijfde jaar op rij verantwoordelijk voor alle techniek en het stemproces achter de Website van het Jaar verkiezing. Daarnaast verzorgen we het hosting platform en bieden we de organisatie een duidelijk overzicht van tussen- en eindstanden via een interactief dashboard.
  • Shareforce is sinds 2017 verantwoordelijk voor de Financieel Fit app. In de afgelopen vier jaar is de app uitgegroeid tot een echt succes dat het leven van zowel klant als adviseur een stuk gemakkelijker maakt. Dat zorgde er zelfs voor dat de app omarmd werd door andere financiële dienstverleners om ook daar de snelheid en het gemak van het afsluiten van een hypotheek, lening of verzekering te vergroten. Een project waar we trots op zijn en ook in de komende jaren mee willen blijven innoveren.
  • In samenwerking met ArcelorMittal, Van Suilichem en de Ridder bouwde Shareforce aan een online platform waarin apps en web centraal staan in de orderverwerking. Eindklanten kunnen met de MZB-app vanaf de bouwplaats makkelijk en mobiel zetwerk bestellen of een offerte opvragen. Naast de MZB-app is later ook de MZB online tool ontwikkeld. Deze online tool biedt klanten en werknemers van ArcelorMittal dezelfde mogelijkheden als de MZB-app en is bedoeld voor iedereen die werkt vanaf een kantoorlocatie.
  • Shareforce is op korte termijn op zoek naar een PHP backend ontwikkelaar. We zijn bezig met een transformatie van app ontwikkelaar naar online platform specialist. Daarbij willen we onze klanten in de toekomst met nog meer zaken kunnen ondersteunen. Van apps tot web. Van concept, design, ontwikkeling tot promotie. Met als doel één aanspreekpunt te zijn voor onze klanten. Een solide backend staat in al deze plannen natuurlijk centraal. Want zonder deze sterke fundering kan een succesvolle online business niet bestaan.
  • Een paar maanden geleden is Jorik Heerkens gestart bij Shareforce als iOS ontwikkelaar. Jorik heeft een gedegen kennis van native app development en scoorde tijdens zijn Swift & iOS test bij de beste 20% ontwikkelaars wereldwijd. Een echte aanwinst voor het Shareforce team dus. Niet alleen qua kennis, maar zeker ook door zijn communicatieve skills onderscheidt hij zich van de gemiddelde ontwikkelaar.
  • Eind 2020 is Thomas de Witt bij Shareforce gestart als Android Developer. Hij heeft veel kennis van Java, Kotlin maar ook React.js.
  • Op 1 november start Wilbert Schadee officieel als junior php developer bij Shareforce. In de afgelopen twee maanden draaide hij al mee op onze werkvloer om meer ervaring op te doen in een professionele omgeving, een korte interne training te volgen en kennis te maken met het team.
  • De splinternieuwe Andy Souwer Kickboxing University app is nu beschikbaar. In de afgelopen weken hebben we hard gewerkt om iets speciaals neer te zetten voor fans en kickboks enthousiastelingen wereldwijd. Shareforce was verantwoordelijk voor het concept, design en de ontwikkeling van de app. Rick van Eijndhoven deed de videoproducties.