• Na een korte oriëntatie heeft Bedrijfshelden B.V. ervoor gekozen om de doorontwikkeling en het beheer van haar SOSHELP-PRO app uit te besteden aan Shareforce. In de komende periode wordt de app verder geprofessionaliseerd en worden nieuwe mogelijkheden geïntroduceerd.
  • In opdracht van Plans & Pixels heeft Shareforce in de zomermaanden hard gewerkt aan de Time 4 Your Future app. Na een intensieve samenwerking met de opdrachtgever is de app in september gelanceerd. T4YF is een uniek project waarbij jongeren de kans krijgen om hun talent in de praktijk in te zetten én verder te ontwikkelen.
  • Op woensdag 13 juli vierden we het 5-jarig jubileum van Niels Snakenborg bij Shareforce. We hebben even meegeteld en dat zijn dus 60 maanden, 260 weken, 1.824 dagen en 9.361 werkuren met heel veel energie en oplossingen voor onze klanten. In die tijd werkte hij aan zo’n 200 (!) verschillende taken en projecten.
  • In opdracht van organisatoren Emerce en Multiscope zijn we voor het vijfde jaar op rij verantwoordelijk voor alle techniek en het stemproces achter de Website van het Jaar verkiezing. Daarnaast verzorgen we het hosting platform en bieden we de organisatie een duidelijk overzicht van tussen- en eindstanden via een interactief dashboard.
  • Shareforce is sinds 2017 verantwoordelijk voor de Financieel Fit app. In de afgelopen vier jaar is de app uitgegroeid tot een echt succes dat het leven van zowel klant als adviseur een stuk gemakkelijker maakt. Dat zorgde er zelfs voor dat de app omarmd werd door andere financiële dienstverleners om ook daar de snelheid en het gemak van het afsluiten van een hypotheek, lening of verzekering te vergroten. Een project waar we trots op zijn en ook in de komende jaren mee willen blijven innoveren.
  • Ben jij goed met mensen en vind je het leuk om een bedrijf mee in goede banen te leiden én daarvoor de juiste talenten en toppers te vinden? Dan maken we graag kennis met je voor onze vacature HR & Recruitment Specialist.
  • Shareforce is op korte termijn op zoek naar een PHP backend ontwikkelaar. We zijn bezig met een transformatie van app ontwikkelaar naar online platform specialist. Daarbij willen we onze klanten in de toekomst met nog meer zaken kunnen ondersteunen. Van apps tot web. Van concept, design, ontwikkeling tot promotie. Met als doel één aanspreekpunt te zijn voor onze klanten. Een solide backend staat in al deze plannen natuurlijk centraal. Want zonder deze sterke fundering kan een succesvolle online business niet bestaan.
  • Een paar maanden geleden is Jorik Heerkens gestart bij Shareforce als iOS ontwikkelaar. Jorik heeft een gedegen kennis van native app development en scoorde tijdens zijn Swift & iOS test bij de beste 20% ontwikkelaars wereldwijd. Een echte aanwinst voor het Shareforce team dus. Niet alleen qua kennis, maar zeker ook door zijn communicatieve skills onderscheidt hij zich van de gemiddelde ontwikkelaar.
  • Eind 2020 is Thomas de Witt bij Shareforce gestart als Android Developer. Hij heeft veel kennis van Java, Kotlin maar ook React.js.
  • Op 1 november start Wilbert Schadee officieel als junior php developer bij Shareforce. In de afgelopen twee maanden draaide hij al mee op onze werkvloer om meer ervaring op te doen in een professionele omgeving, een korte interne training te volgen en kennis te maken met het team.