Nieuwe Android topper

Thomas de Witt - Shareforce


Eind 2020 is Thomas de Witt bij Shareforce gestart als Android Developer. Thomas woont in het kleine Zyfflich, net over de Duitse grens bij Nijmegen. Hij is daarmee op dit moment officieel onze ‘meest internationale medewerker’. Na het VWO en studies aan de HAN (Engineering) en Radboud Universiteit (Artificial Intelligence) ontwikkelde hij zich in enkele jaren tot een volwaardige Android Developer. Hij heeft veel kennis van Java, Kotlin maar ook React.js. Met een scherp oog voor detail heeft hij een sterke drive om kwalitatief hoogstaande apps te bouwen.

Voor zijn start bij Shareforce was hij korte tijd werkzaam bij Relevant Online. Hij heeft ook twee succesvolle Android audio apps op zijn naam. Viper4Android (600.000+ downloads) en Wavelet (400.000+ downloads) zijn toonaangevende apps van Thomas die gebruikers helpen om de geluidskwaliteit op hun koptelefoons te optimaliseren. 

In zijn eerste maanden bij Shareforce is Thomas aan de slag gegaan met de doorontwikkeling van de apps van onze bestaande klanten Financieel Fit en Multiscope. Grote kans dat u ook persoonlijk kennis met hem gaat maken als u een Android app bij ons laat ontwikkelen. Wij wensen Thomas veel succes in het vervolg van zijn professionele carrière bij Shareforce en hebben er alle vertrouwen in dat hij een bijdrage gaat leveren aan het succes van onze klanten.

Image