Nieuwe mobiele ontwikkelaars

Shareforce specialiseert zich onder andere in de ontwikkeling van iOS (iPhone / iPad) en Android applicaties. In de afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan de uitbreiding van ons team van mobiele ontwikkelaars. We proberen hiermee te voldoen aan de sterk gestegen vraag naar mobiele applicaties bij bestaande en potentiële klanten in Nederland.

Op 1 februari heeft Silviu Odobescu het team versterkt als mobiele ontwikkelaar. Hij specialiseert zich in iOS ontwikkeling (iPhone & iPad). Na een introductieperiode van enkele maanden wordt Silviu inmiddels ingezet voor de eerste klantprojecten. Daarnaast is op 2 april Ionut Salavastru gestart als mobiele ontwikkelaar. Ionut heeft ervaring met Java en zal zowel Android als iOS applicaties gaan ontwikkelen. Wij wensen beide nieuwe werknemers veel succes in hun carrière.

Zowel op onze vestiging in Roemenië (Iaşi) als Nederland ('s-Hertogenbosch) is altijd ruimte voor talenten en toppers die hun horizon willen verbreden en een echte passie hebben voor het vak. Kijk op de vacaturepagina voor meer informatie.

Image