Nu.nl, Uber en NRC op Mobile Pioneers

Op donderdag 11 april organiseert Shareforce voor de derde keer het Mobile Pioneers evenement in Stadskasteel Oudaen te Utrecht. Mobile Pioneers is een evenement voor beslissers en marketeers uit het bedrijfsleven die snel aan de slag willen met mobiele apps.

Het thema van deze april editie is 'scoren met apps'. Sprekers van o.a. Nu.nl, Uber en NRC vertellen hoe je succesvol kunt zijn met apps. Shareforce directeur John Kivit verzorgt een presentatie over de feiten, tips en tricks voor Appstores. De appstores van Apple en Google Play bevatten inmiddels ieder zo'n 700.000 apps. Consumenten besteden gemiddeld zo'n twee uur per dag aan apps. Na verloop van tijd blijken zij echter slechts een handvol apps op dagelijkse basis te gebruiken. Hoe zorg je er voor dat je opvalt én succesvol bent in deze competitieve omgeving?

Voor onze relaties hebben we maximaal 40 (gratis) plaatsen beschikbaar. Wacht niet te lang met aanmelden, want toekenning van de beschikbare plaatsen gaat op volgorde van aanmelding. Op de Shareforce website vind je alle informatie over het volledige programma, de sprekers en kun je direct registreren!

Image