Scoren met apps

Mobile Pioneers - photos

Donderdag 11 april organiseerde Shareforce voor de derde keer Mobile Pioneers, een evenement voor beslissers en marketeers die snel aan de slag willen met mobiel. Het thema van deze editie was 'scoren met apps'. Dankzij sprekers van ANWB, NRC Media, Nu.nl, Shareforce en Uber werd het een zeer succesvolle middag. Een kleine 50 bezoekers namen deel en we beginnen daarmee langzaam uit onze thuislocatie te groeien.

We zijn in het najaar van 2013 weer terug. Wil je er ook (weer) bij zijn? De voorregistratie is inmiddels geopend! Wacht niet te lang, want in de bezoekersevaluatie zegt maar liefst 94% van de bezoekers dat ze Mobile Pioneers aan zullen bevelen bij hun relaties. 

Inmiddels staan ook de presentaties en foto’s online zodat je nog eens terug kunt kijken.

 

Shareforce - John Kivit - Appstores: facts, trips & tricks

 

Nu.nl - Brechtje de Leij - Ervaringen van een marktleider

 

Uber - Casper Oppenhuis de Jong - Revolutie in vervoer

 

ANWB - Mark de Bruin - Praktijkcase

  

NRC Media - Ward Wijndelts - NRC reader

 

Wil je op de hoogte blijven van Mobile Pioneers? Volg ons dan op Twitter of schrijf in voor onze nieuwsbrief. Was je aanwezig? Dan zouden we een like op onze Facebook pagina waarderen. Heb je tips voor sprekers of content die we zeker niet moeten vergeten voor de volgende editie? Laat ons dat dan via de mail weten.

Mobile Pioneers is onderdeel van de Pioneers dagen, een spinoff van het jaarcongres Marketing Pioneers. Je kunt ook het dagverslag van Brand Pioneers en Data Pioneers bekijken. Heb je interesse in de innovatie- en netwerkreis die we organiseren naar de USA? Kijk dan op de website van Marketing Pioneers.

 

Image