Shackle game app live!

Image

Shareforce heeft in samenwerking met partner Nieuwe Stijl het woord spelletje Shackle gelanceerd. De app is sinds begin juli beschikbaar in de appstore voor iPhone, iPod en iPad. 

Shackle is het ultieme woord spelletje. Het doel is om een zo lang mogelijk woord te vormen. Hoe langer het woord, hoe meer punten je scoort. Maar er is één belangrijke uitdaging. Jouw woord moet beginnen met de eindletter van je tegenstander.

Elke letter heeft zijn eigen waarde. Als je een woord van zes letters legt wordt de woordwaarde verdubbeld. Verdrievoudigd bij een woord van zeven letters, verviervoudigd bij acht letters. Bij een woord van negen letters wordt de woordwaarde zelfs vermenigvuldigd met vijf. Speel je een paar slechte beurten? Leg een lang woord en je bent weer helemaal terug in het spel!

Het spel is over na twintig beurten. Maar leg je een woord van tien letters (een Shackle) dan geldt winst door ‘sudden death’ en is het spel direct over. Het leggen van een Shackle is een uitdaging voor iedere ervaren speler en zeker niet gemakkelijk.

Daag je vrienden of familie uit met Shackle. Speel met letters. Verwar je tegenstander door te eindigen met een moeilijke letter. Wanneer je bijvoorbeeld eindigt met een ‘X’ dan is dat de beginletter voor je tegenstander.

Ben jij een pro in woord spelletjes? Dan is Shackle de ultieme game voor jou! 

Image