Shareforce sponsor Marketing Pioneers

Shareforce is één van sponsoren van het Marketing Pioneers evenement. Voor onze relaties hebben wij een beperkt aantal kortingskaarten beschikbaar en wij nodigen je bij deze uit voor een geweldige dag met 350 andere marketingbeslissers. Als je interesse hebt om Marketing Pioneers bij te wonen, stuur dan een e-mail naar sales@shareforce.nl. Je krijgt dan van ons een persoonlijke code waarmee je je voordelig aan kunt melden. Met de code heb je recht op een korting van €100. De normale toegangsprijs is €395.

 

Marketing Pioneers

Marketing Pioneers is een exclusief en 'invite only' evenement voor moderne marketing beslissers. Het evenement vindt plaats op donderdag 31 januari in het Tobacco Theater (Amsterdam). Slechts 100 kaarten zijn beschikbaar voor de vrije verkoop. Kijk op www.marketingpioneers.nl voor meer informatie.

 

Keynote: Ken Segall

Marketing Pioneers wordt alweer voor het vierde jaar georganiseerd en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende business events van Nederland. Dit jaar met een echte top keynote, Ken Segall, twaalf jaar lang een prominent onderdeel van het vaste team van Apple oprichter Steve Jobs en nauw betrokken bij de 'Think Different' campagne. 

 

Dutch speakers

Naast Ken Segall spreken Taco Carlier (VANMOOF), Theo Toering (Chio), Judith Hordijk (Pathé Thuis) en Bart Roozen (Multiscope). Daarnaast strijden 5 pioneers om de felbegeerde PEP talk award: Bas Welling (Wefilm), Jeroen de Bakker (Boodschapp), Lars Smit (ANWB), Valentijn Bras (Scoupy) en Slaven Mandic (Wayne Parker Kent). Zij presenteren hun vernieuwende idee, concept of bedrijf en dingen mee naar een geldprijs van € 2.500 die uitgereikt wordt aan de winnaar.

 

Kijk op de Marketing Pioneers website voor het complete programma.

Image