Spreker gezocht!

MicrofoonOp dinsdag 6 maart organiseert Shareforce het App Pioneers evenement in de Verkadefabriek te ’s-Hertogenbosch. Het voorlopige programma telt nu al vijf topsprekers. Diederick Ubels (Mobpro), Dimitri Vleugel (Androidworld), Freek de Steenwinkel (Tikkie), Jean-Paul Horn (iCulture) en Yves Kistemaker (Multiscope) delen tijdens de interactieve middag hun ervaring en inzichten.

Sta jij op het podium?
We hebben ruimte opengelaten voor nog één spreker. Ken jij een app concept dat succesvol is? Dan zijn we heel benieuwd naar dat verhaal. Dien zo snel mogelijk een kort presentatie voorstel in bij John Kivit. Wie weet sta je dan binnenkort op het podium. Tijdens App Pioneers krijg je 20 - 25 minuten om jouw verhaal te delen met een publiek van eindbeslissers uit het bedrijfsleven, marketeers en relaties van Shareforce.

Thema
Het thema van de komende editie is 'impact'. Het mobiele kanaal en apps in het bijzonder nemen een steeds groter tijds- en omzetaandeel voor hun rekening. Maar er is ook enorm veel concurrentie en het is daarom lastig om je te onderscheiden in deze markt. Wat moet je doen om een maximale impact te hebben en daarmee een positie te veroveren op de smartphone? Daarop willen we een antwoord geven tijdens dit evenement!

Image