Uitnodiging App Pioneers

App Pioneers


Op dinsdag 6 maart organiseert Shareforce het App Pioneers evenement in de Verkadefabriek te ’s-Hertogenbosch. De voorregistratie is vanaf nu geopend. We hebben slechts 50 kaarten beschikbaar, dus wacht niet te lang als je erbij wilt zijn. Registratie is gratis voor eindbeslissers uit het bedrijfsleven, marketeers of relaties van Shareforce. 

Programma
App Pioneers is een evenement voor zakelijke beslissers en marketeers die succesvol willen zijn met apps. Een kennis sessie met exclusieve sprekers, ervaringen uit de dagelijkse praktijk, een duidelijk overzicht van de markt en een blik in de toekomst. Met genoeg tijd voor interactie, het uitwisselen van ervaringen en ruime netwerkmogelijkheden. Het volledige programma zal in de komende weken bekend gemaakt worden. Sprekers van Androidworld, iCulture en Multiscope hebben hun deelname inmiddels bevestigd. 

Thema
Het thema van de komende editie is 'impact'. Het mobiele kanaal en apps in het bijzonder nemen een steeds groter tijds- en omzetaandeel voor hun rekening. Maar er is ook enorm veel concurrentie en het is daarom lastig om je te onderscheiden in deze markt. Wat moet je doen om een maximale impact te hebben en daarmee een positie te veroveren op de smartphone? Daarop willen we een antwoord geven tijdens dit evenement!

 

Eventbrite - App Pioneers

 

 

Image