Uitnodiging boekpresentatie

In de hand van de klant - boekpresentatie


‘Misschien moet je er een boek over schrijven?’ Het waren de woorden van een collega toen we weer eens concludeerden hoe moeilijk het is om succesvol te zijn met apps. Inmiddels zijn we ruim twee jaar verder. 
'In de hand van de klant', hét complete boek voor succesvolle apps, is het antwoord op deze uitdaging. 

Met ons app-ontwikkelbedrijf Shareforce heb ik een schat aan ervaring opgedaan. We bouwen sinds het vorige decennium apps voor Android en iOS en hebben enorm veel geleerd. Dat ging letterlijk met vallen en opstaan. In dit boek deel ik onze onmisbare kennis en ik heb die verrijkt met de belangrijkste inzichten van succesvolle apptoppers in de markt. 

Allard Hansma (Parkmobile), Bart Breij (Appmeister), Diederick Ubels (MobPro), Emiel Janson (Tidal), Jean-Paul Horn (iCulture), Jeroen Losekoot (ING), Mark de Bruin (ANWB), Maurice Jongerius (Bol.com), Michiel Munneke (M2mobi), Piet Middelkoop (NS), Richard Otto (Tens Media), Sjoerd Perfors (Flitsmeister), Stijn Veeger (TVgids Media) en Ferry Jonkman (Thuisbezorgd) leverden hun waardevolle bijdrage en inzichten. 

Na een intensieve periode van schrijven willen we de lancering van het boek graag vieren. Met iedereen die een bijdrage heeft geleverd, maar ook met alle gewaardeerde relaties van Shareforce. Daarom nodigen we je graag uit voor een mooie middag. 

De boekpresentatie en aansluitende borrel is op donderdag 11 oktober (vanaf 15:00) in Stadskasteel Oudaen, Oudegracht 99 te Utrecht. We hopen natuurlijk dat je er bij bent. Registreer snel om te laten weten dat je komt. Mocht je verhinderd zijn maar wel interesse hebben, dan kun je het boek nu alvast reserveren via Managementboek

Dit boek is ook voor jullie allemaal. We gaan er een groot succes van maken!

Met vriendelijke groet,

John Kivit
Directeur Shareforce

Image