Business Manager

 

Wij vragen

Heb jij altijd al willen ondernemen in de IT maar nooit de stap durven wagen? Dan is dit dé baan voor jou. Shareforce is op korte termijn op zoek naar een ondernemende business manager die verantwoordelijk wordt voor onze bestaande business én deze ook verder uit gaat bouwen.

Jij wordt verantwoordelijk voor account- & projectmanagement, new business development en geeft leiding aan onze ontwikkelaars. De ideale kandidaat voelt zich thuis op het snijvlak van business en technologie en heeft voldoende ervaring om de leiding te pakken. Je wordt een sparringpartner voor onze directeur en krijgt de opdracht om nieuwe kansen voor het bedrijf te pakken. We zijn op zoek naar een doorpakker met voldoende zelfvertrouwen om te slagen in deze uitdagende functie.  

Het ideale profiel:

  • Hbo-opleiding (business, commercieel of informatica)
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in vergelijkbare branche
  • Sterke affiniteit met technologie, IT of apps
  • Commercieel, communicatief en gedreven
  • Oplossings- en klantgericht

 

Wij bieden

Afhankelijk van ervaring en kwaliteiten bieden we een bruto jaarsalaris van € 35.000 tot € 50.000. Een rol als aandeelhouder is op termijn zeker bespreekbaar. Daarnaast maken een winstuitkering, vakantiegeld en 23 vakantiedagen deel uit van je secundaire arbeidsvoorwaarden. Een tijd voor tijd / geld regeling, reis- & onkostenvergoeding en een persoonlijk ontwikkelingsbudget zijn onderdeel van het pakket. Mooi meegenomen is de extra vakantiedag bij elk volgend dienstjaar. Bij start van je dienstverband zorgen we ervoor dat je werkplek van alle gemakken is voorzien. Je krijgt de beschikking over een laptop van de zaak. 

 

Over Shareforce

Shareforce is een pionier in mobiele- en web app ontwikkeling. We werken onder andere voor ArcelorMittal, Financieel Fit, Multiscope, Mo’media, Schiphol en Website van het Jaar. Sinds 2008 zijn we gevestigd in een historisch pand in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. We onderscheiden ons door voorop te lopen in innovatie. Zo bouwen we apps sinds de introductie van de eerste smartphone, stoeiden we al met data voordat iedereen die ‘big’ ging noemen en vragen we ons nu af hoe de technologie van morgen er uit ziet. Kom jij die toekomst samen met ons ontdekken?

 * Acquisitie door werving- en selectiebureaus op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. *

Over Shareforce

Wil jij werken in een slim en innovatief bedrijf? Dan ben je aan het juiste adres. Shareforce is een pionier in mobiele- en web applicatie ontwikkeling. Solliciteer vandaag nog!

Projecten

Werk jij graag aan uitdagende projecten voor toonaangevende klanten? Wij houden van mensen die willen groeien en de volgende stap willen maken. Kijk op de projecten pagina voor een overzicht van ons werk.

Werkomgeving

Een groeiend vakgebied, een open werkomgeving, een hecht team, de nieuwste gadgets en tools en een professionele, taakgerichte, passievolle en directe mentaliteit. Dat is Shareforce!