Developers (Android, iOS, PHP)


Wij vragen

Shareforce is op zoek naar junior en senior developers. We bouwen aan een multidisciplinair team van ontwikkelaars die apps ontwikkelen voor mobiel en web. Wij zoeken kandidaten met een passie voor het vak die de ambitie hebben om voorop te lopen in hun vakgebied. Als developer ben je een kei binnen één platform en kun je een vloeiende start maken bij Shareforce. Daarnaast heb je de interesse om je te verdiepen in nieuwe expertises.

Jij staat aan de basis van de ontwikkeling, doorontwikkeling en het onderhoud van code van innovatieve app projecten en software-as-a-service producten. Daarnaast ben je een goede teamspeler die andere ontwikkelaars kan laten groeien. Je bent verantwoordelijk voor een tevreden glimlach op het gezicht van onze klanten. Wij bieden je de kans om je eigen kennis in de toekomst te verdiepen of juist te verbreden. 

Jouw profiel 

  • HBO opleiding (bijv. Informatica)
  • Junior: geen werkervaring vereist
  • Senior: 5 - 10 jaar werkervaring
  • Gedegen kennis van Java, Objective-C, Swift of PHP / Laravel
  • Affiniteit met nieuwe technologie, toepassingen en gadgets
  • Zelfstandig, nauwkeurig, oplossings- en klantgericht

  

Wij bieden

Voor de invulling van deze vacature gaat onze voorkeur uit naar een dienstverband van 40 uur per week. We bieden een aantrekkelijk salaris afhankelijk van ervaring en kwaliteiten. Daarnaast maken een winstuitkering, vakantiegeld en 23 vakantiedagen deel uit van je secundaire arbeidsvoorwaarden. Een tijd voor tijd / geld regeling, een reis- & onkostenvergoeding en een gratis parkeervergunning zijn onderdeel van het pakket. Mooi meegenomen is bovendien de extra vakantiedag bij elk volgend dienstjaar. 

Shareforce biedt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en stimuleert dit bij haar medewerkers. Een jaarlijks functioneringsgesprek, coaching en een persoonlijk ontwikkelingsplan / budget helpen je om te blijven groeien in je vak. Wij dagen je uit om het maximale uit jezelf te halen. We bieden een prettige, open werkomgeving in een historisch pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch, gelegen op 250 meter van het centraal station. Bij start van je dienstverband zorgen we ervoor dat je werkplek van alle gemakken is voorzien. Je krijgt de beschikking over een Macbook van de zaak.


Over Shareforce

Shareforce is een pionier in mobiele- en web applicatie ontwikkeling. We bouwen aan een full-service bedrijf waarin innovatie centraal staat. Voor onze klanten proberen we nu al te ontdekken waar hun toekomstige kansen liggen. Daarnaast investeren we steeds vaker in eigen concepten. Onze medewerkers bieden we de kans om te experimenteren met nieuwe technologie en zich hierin te verdiepen. De cultuur binnen Shareforce is professioneel, taakgericht, informeel en direct. Shareforce werd in 2008 opgericht en is onderdeel van Exelirent. We zijn gevestigd in ’s-Hertogenbosch.

* Acquisitie door werving- en selectiebureaus op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. *

 

Over Shareforce

Wil jij werken in een slim en innovatief bedrijf? Dan ben je aan het juiste adres. Shareforce is een pionier in mobiele- en web applicatie ontwikkeling. Solliciteer vandaag nog!

Projecten

Werk jij graag aan uitdagende projecten voor toonaangevende klanten? Wij houden van mensen die willen groeien en de volgende stap willen maken. Kijk op de projecten pagina voor een overzicht van ons werk.

Werkomgeving

Een groeiend vakgebied, een open werkomgeving, een hecht team, de nieuwste gadgets en tools en een professionele, taakgerichte, passievolle en directe mentaliteit. Dat is Shareforce!