Web apps

Wilt u een stapje verder gaan? Een website of web applicatie ontwikkelen die weer helemaal van deze tijd is en u nieuwe kansen biedt? Shareforce ontwikkelt web applicaties en sites met een krachtige architectuur. In PHP, HTML5 of op basis van het Drupal CMS. Maar ook als u een responsive design of mobiele website wilt, bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u ondersteunen met advies, concept, design, ontwikkeling, testen en onderhoud.

ImagePHP

Het web blijft maatgevend voor veel online activiteiten. Een eenvoudige website is voor niemand een probleem. Maar wat als u een paar stappen verder wilt gaan? Als iedere seconde telt, honderdduizenden bezoekers langskomen, bedrijfskritische processen meespelen en toch alles als een zonnetje moet draaien? Shareforce ontwikkelt web applicaties en websites met een krachtige architectuur. Wij leven en dromen in PHP, een krachtige scripting taal. In combinatie met een MySQL of MongoDB database is het een krachtige oplossing die geen uitdaging te groot maakt!

Viavideo iconApp video platform

Viavideo is de eenvoudigste oplossing voor training, opleiding en coaching via video. Het was nog nooit zo gemakkelijk om een app te publiceren met video content. Upload, beheer en publiceer via ons gebruiksvriendelijke platform. Voor sport, gezondheid, onderwijs en organisaties is Viavideo hét app video platform van de toekomst. Breng leden, studenten, klanten of werknemers naar een hoger niveau en stel een persoonlijk lesprogramma samen met de beste video’s. U kunt direct aan de slag.

ImageMobile website

De nieuwe standaard is een - mobile first - strategie. Wilt u niet gebonden zijn aan één platform, maar wel alle mobiele internetgebruikers bereiken? Dan kiest u voor een mobiele website in HTML5. Grote voordelen zijn de standaardisatie en het feit dat u alles kunt onderhouden vanaf één centrale locatie. Shareforce heeft ruime ervaring met de moderne HTML5 standaard. Laat u verrassen door de mogelijkheden van een mobiele website. Wij kunnen ook uw huidige website geschikt maken voor mobiel.