Web apps

Wilt u een stapje verder gaan? Een website of web applicatie ontwikkelen die weer helemaal van deze tijd is en u nieuwe kansen biedt? Shareforce ontwikkelt web applicaties en sites met een krachtige architectuur. In PHP, HTML5 of op basis van het Drupal CMS. Maar ook als u een responsive design of mobiele website wilt, bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u ondersteunen met advies, concept, design, ontwikkeling, testen en onderhoud.

ImagePHP

Het web blijft maatgevend voor veel online activiteiten. Een eenvoudige website is voor niemand een probleem. Maar wat als u een paar stappen verder wilt gaan? Als iedere seconde telt, honderdduizenden bezoekers langskomen, bedrijfskritische processen meespelen en toch alles als een zonnetje moet draaien? Shareforce ontwikkelt web applicaties en websites met een krachtige architectuur. Wij leven en dromen in PHP, een krachtige scripting taal. In combinatie met een MySQL of MongoDB database is het een krachtige oplossing die geen uitdaging te groot maakt!

ImageDrupal

We hoeven gelukkig niet het wiel opnieuw uit te vinden voor ieder project. Moderne content management systemen bieden een kosten efficiënte oplossing voor uw web project. Drupal, een toonaangevend open source CMS is daarbij onze keuze waar mogelijk. Miljoen websites en applicaties wereldwijd draaien op Drupal. Het wordt gebouwd, gebruikt en ondersteund door een actieve gebruikers community. Profiteer van hun en onze ervaring en u krijgt de juiste oplossing voor de juiste prijs.

ImageMobile website

De nieuwe standaard is een - mobile first - strategie. Wilt u niet gebonden zijn aan één platform, maar wel alle mobiele internetgebruikers bereiken? Dan kiest u voor een mobiele website in HTML5. Grote voordelen zijn de standaardisatie en het feit dat u alles kunt onderhouden vanaf één centrale locatie. Shareforce heeft ruime ervaring met de moderne HTML5 standaard. Laat u verrassen door de mogelijkheden van een mobiele website. Wij kunnen ook uw huidige website geschikt maken voor mobiel.