WINQQ in appstores!

ImageSinds half maart is de WINQQ app live in de Apple Appstore en Google Play. De app laat je zien welke vrienden er in je directe nabijheid zijn. Handig tijdens een festival, concert maar ook tijdens een avondje stappen. Zodat je nooit meer achteraf hoeft te zeggen “Hey, was jij daar ook”? 

WINQQ gaat voor face-to-face contact. Je vrienden zijn dichterbij dan je denkt, dus WINQQ elkaar en loop even naar elkaar toe om een praatje te maken. Je kunt elkaar ook aanspreken via de WINQQ Messenger functie. Maar je kunt in WINQQ ook zoeken naar een date. Voldoen jullie aan elkaars zoek profiel en hebben jullie elkaars interesse gewekt? Dan ben je misschien wel een match. Stuur elkaar een WINQQ en ga samen iets drinken of een hapje eten! 

Shareforce was in opdracht van Bend Projects verantwoordelijk voor het concept, design en de ontwikkeling van de Android & iOS app. In samenwerking met Bright Creatives werd de huisstijl ontwikkeld. WINQQ startte met een idee op een A4-tje. Samen met de klant is sinds 2015 in verschillende fasen gewerkt aan het verder concretiseren en uitwerken van het idee tot de app die nu in de appstores staat. Het project is daarmee een mooi voorbeeld van onze slogan - Shareforce: where ideas come to life.  -

Happy WINQQ-ing!

 

WINQQ schermen

 

Image