Android app development

Uw Android ontwikkelaar

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen met oplossingen voor markten die altijd en overal online zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Shareforce is een pionier in mobiele- en web applicatie ontwikkeling. We bouwen interactieve en schaalbare apps voor het Android, iPhone / iPad, HTML5 and PHP platform. Shareforce heeft ervaring met Java, de Android programmeertaal, sinds 2010.

We kunnen u ondersteunen met de volgende diensten:

  •  advies
  •  concepting
  •  design
  •  ontwikkeling
  •  testing
  •  app life cycle management

De Android opmars

Google Android is aan een spectaculaire opmars bezig. Het open source besturingssysteem voor mobiele telefoons is de favoriete keuze van steeds meer consumenten. In 2011 werden er per dag gemiddeld 500.000 Android-telefoons geactiveerd. Daarmee is Android het meest verkochte besturingssysteem voor mobiele telefoons. Moderne smartphones van HTC, LG, Motorola, Samsung en Sony Ericsson draaien op Google Android. Uw organisatie kan daarom ook niet meer zonder een eigen Android app.

Google Play

Uw applicatie kunt u via Google Play aanbieden. Miljoenen eindgebruikers zoeken, downloaden en installeren applicaties vanuit deze centrale locatie. Via Google Play kunnen zowel gratis als betaalde applicaties worden verspreid. In tegenstelling tot de Apple Appstore is het voor ontwikkelaars en organisaties ook mogelijk om Android apps buiten Google Play om aan te bieden.

Een goede start

Wilt u met een eigen Android app nieuwe of bestaande markten bereiken, binden en boeien? Neem dan contact op met Shareforce via 073-8440004. U kunt uw ideeën, eisen en wensen ook mailen naar. We zorgen er samen voor dat uw Android plannen een goede start krijgen.