Over

are you ready to take off?

Een nieuw tijdperk is aangebroken. De explosieve groei van mobiel internet heeft een grote impact op de wijze waarop consumenten en bedrijven communiceren. Bent u op zoek naar een partner die u kan helpen met oplossingen voor markten die altijd en overal online zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Shareforce is een pionier in mobiele- en web applicatie ontwikkeling. We bouwen interactieve en schaalbare apps voor het Android, iPhone / iPad, HTML5 en PHP platform. Laat uw ideeën tot leven komen met kwalitatief hoogstaande apps voor de juiste prijs. We kunnen u ondersteunen van strategie tot marktintroductie.

Onze ontwikkelaars werken in kleine, gespecialiseerde klantteams met een projectmanager aan het roer. Hij begeleidt uw project en zorgt dat alle wensen worden uitgevoerd. Shareforce werd in 2008 opgericht door een groep van Nederlandse internet ondernemers. We zijn gevestigd in ’s-Hertogenbosch.

Mensen

Mensen maken het verschil. Wil je een kijkje achter de schermen, zien wie waarvoor verantwoordelijk is en welke expertises onze mensen hebben? Neem zelf een kijkje!

Diensten

We kunnen u ondersteunen met een breed scala aan diensten op het gebied van mobiele- en web apps. Van advies, concept, design, ontwikkeling, testing tot app management

Projecten

Je bent als dienstverlener zo goed als je laatste project. Sinds de oprichting in 2008 hebben we een groot aantal projecten opgeleverd. Kunnen we uw project binnenkort toevoegen?