Whiskybase is een community gedreven platform gebouwd en onderhouden door whisky liefhebbers met als doel om het grootste whisky platform ter wereld te worden. Whiskybase is gestart in 2007 en bied je het meest complete overzicht van whisky flessen wereldwijd en daar zijn ze trots op. Allemaal dankzij de whiskybase leden en vrienden. Doorzoek whiskybase op zoek naar je droom whisky, bekijk toplijsten en ontdek wat andere leden van een bepaalde whisky vinden. 

“Een community gedreven platform gebouwd en onderhouden door whisky liefhebbers ” - Whiskybase

Leden

 

 74.000+

Rapportcijfer

 

8

Whiskies

 

 140.000+

Uitdaging

Whisky is een diepgaande drank met veel complexe onderdelen en dit kan snel overweldigend zijn. Om van whisky te kunnen genieten is kennis nodig om te bepalen welke soort(en) whisky het beste passen bij jou en dit zorgt voor een lastig instapmodel. Whiskybase wil samen met haar community die instap drempel verlagen, whisky aantrekkelijker maken voor meer doelgroepen en af van het stereotype beeld van de whiskydrinker. Verder was er de uitdaging om de gewenste informatie altijd beschikbaar te maken, zelfs in een whiskykelder van een distilleerderij in Noord-Ierland waar slecht bereik is. En tot slot wil Whiskybase simpelweg de beste whisky app op de markt zijn. 

Oplossing

De native Whiskybase app biedt een toegankelijke gebruikservaring met fris design en veel hulpmiddelen om de wereld van whiskies te ontdekken. Zo is er een activiteiten feed, zijn er relevante toplijsten en ook uitgebreide zoekfunctionaliteiten. Met behulp van handige filters en ervaring van 74.000 anderen is het voor iedereen mogelijk om de perfecte whisky te selecteren. Verder zorgen label- en barcode scanners ervoor dat informatie over een fles altijd binnen handbereik is. Tot slot biedt de app de mogelijkheid om collectie en wenslijsten bij te houden die allemaal te downloaden zijn je ze altijd bij de hand hebt. 

Toegevoegde waarde

De grootste whiskydatabase in je broekzak. De app biedt de mogelijkheid om snel en overzichtelijk informatie op te zoeken met behulp van makkelijke filters en een gebruiksvriendelijk ontwerp. Verder maken de label- en barcode scanner het gemakkelijk voor de gebruikers om informatie over een whisky te vinden. Dankzij de Whiskybase app en haar community is de wereld van de whiskies toegankelijker voor iedereen en is de perfecte whisky zo gevonden!

 

Wilt u ook een succesvolle app?

 

Wij kunnen u verder helpen met al uw app wensen. Vul het contactformulier in en wij reageren binnen één werkdag.

 
Contact