Dagverslag Mobile Pioneers

Donderdag 21 juni organiseerde Shareforce voor de eerste keer Mobile Pioneers, een evenement voor beslissers en marketeers die snel aan de slag willen met mobiele apps. Het was een succesvolle middag met een goede opkomst (40 bezoekers), veel interactiviteit tussen de deelnemers en interessante presentaties. Ook de interactieve sessie waarbij gesproken werd over de toekomst van mobiel viel in de smaak en veel deelnemers bleven naborrelen om ervaringen te delen.

Presentaties

Voor iedereen die niet aanwezig kon zijn en voor deelnemers die de presentaties nog eens willen bekijken hebben wij deze online geplaatst:

Foto en video

De foto´s die gemaakt zijn tijdens de middag staan inmiddels ook online. Van de dag zelf zijn geen video opnames gemaakt, maar tijdens het onderdeel ´Watch & Learn´ werden er wel wat video´s getoond die we jullie niet willen onthouden.

Like en connect

Was je erbij en heb je er net als wij van genoten? Bedankt voor je komst en bijdrage! We zouden een ´Like´ op onze Facebook pagina erg waarderen. Je kunt ons natuurlijk ook volgen op Twitter zodat je in de toekomst op de hoogte blijft van onze activiteiten.

Mobile Pioneers komt terug!

We vonden deze middag zo geslaagd en energiek dat we direct een nieuwe editie gepland hebben. Met nieuwe sprekers, presentaties en inzichten. De voorlopige datum is vastgesteld op dinsdag 25 september. Block deze dag alvast in je agenda. We houden je via mail, Facebook en Twitter op de hoogte zodra er meer details bekend zijn. Heb je tips voor sprekers of content die we zeker niet moeten vergeten? Laat ons dat dan via de mail weten.

Image