• Lekker scrummen, lean, kanban, feature-driven of toch de waterval methode? Kies een software ontwikkelingsmethode om project chaos te voorkomen! Ieder project dat meer dan enkele weken in beslag neemt kan wel wat structuur gebruiken. Anders is de kans groot dat je in een app ontwikkeltraject na verloop van tijd door de bomen het bos niet meer ziet. Het kiezen van en vasthouden aan een software ontwikkelmethode die past bij je organisatie is daarom een goed idee.
  • “Het duurt altijd langer en blijft nooit binnen budget”. Het is een veel gehoorde klacht over IT projecten en app ontwikkelingstrajecten zijn daarop geen uitzondering. Maar wat kun je nu als opdrachtgever doen om te zorgen dat jouw project wel soepel verloopt? Deze checklist helpt om de zaak onder controle te krijgen.
  • Het wordt voor nieuwe apps steeds moeilijker om een positie te veroveren op de smartphone. Bijna de helft (49%) van de Amerikaanse smartphone gebruikers downloadt nauwelijks apps. De 51% die nog wel nieuwe apps probeert, installeert gemiddeld zo’n 4 apps per maand. Dit blijkt uit het jaarlijkse Mobile App Report van het Amerikaanse onderzoeksbureau Comscore.