• Shareforce groeit! Sinds de zomer van 2014 bouwen we aan een volledig nieuw ontwikkelingsteam in Nederland dat helemaal gaat voor de ontwikkeling van mobiele apps en wearables. In de afgelopen maanden zijn we daarnaast beloond met een aantal mooie opdrachten van nieuwe en bestaande klanten. We zijn daarom op zoek naar een lead developer, developers (Android, iOS, PHP) en een senior projectleider. Mocht je in je omgeving toppers kennen die op zoek zijn naar een uitdagende baan met groeiperspectief dan zou ik het waarderen als je ze tipt! Ook als je jezelf herkent in één van de profielen is een reactie natuurlijk meer dan welkom.
  • Maandag vond een Apple keynote presentatie plaats met de mysterieuze titel 'Spring Forward'. Zoals verwacht werd in de presentatie meer nieuws over de Apple Watch bekend gemaakt. De belangrijkste feiten over de introductie van de smartwatch zetten we hier voor je op een rijtje.
  • Vaak wordt gedacht dat een goede app zichzelf verkoopt. Niets is echter minder waar met miljoenen apps in de stores. Verreweg de meeste apps zijn niet succesvol omdat ze er simpelweg niet in slagen om op te vallen bij het grote publiek. Onze klanten geef ik daarom altijd het advies om maximaal 50% van hun beschikbare budget te steken in app concept, design & development. De overige 50% blijft dan beschikbaar om die wonderschone app ook daadwerkelijk op de smartphones van gebruikers te krijgen.
  • Apple heeft op 9 maart een media evenement gepland om de Apple Watch definitief te lanceren. Insiders kijken al enige tijd uit naar dit moment. De grote vraag is natuurlijk of het Apple lukt om opnieuw, zoals destijds met de iPhone en iPad, een nieuwe productcategorie een grote duw voorwaarts te geven.