• Je heb een goed idee en wilt een eigen app. Maar wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken, wat heb je nodig en waar begin je? Hierbij een handige checklist die je door het hele proces heen leidt en inzicht geeft in de belangrijkste stappen.
  • Je app icoon is het eerste wat een gebruiker van je app ziet. Toch is het icoon een onderbelicht deel van het app design proces en komt het vaak pas aan bod vlak voordat een app live gaat. Dit terwijl je met een aantal simpele richtlijnen je al heel goed kunt onderscheiden van de vele apps die schreeuwen om aandacht. Pas ze allemaal toe en zet daarmee de eerste stap tot succes.
  • Na een inspirerende brainstorm voor je nieuwe app blijft er een stortvloed aan mogelijke features over. Veel meer dan je binnen je huidige budget en planning kunt laten ontwikkelen. De MoSCoW methode helpt je om de juiste keuzes te maken in je app ontwikkel traject. Zodat je snel naar de appstore kunt en daarna in stappen verder gaat met de doorontwikkeling van je app.
  • Hoera, je app staat in de appstore en de gebruikers stromen binnen! Maar eigenlijk begint het nu pas echt. Want hoe zorg je er voor dat jouw app de download overleeft en ook daarna intensief wordt gebruikt? Deze zes tips helpen je om app gebruikers te stimuleren terug te keren naar je app en deze dagelijks te gebruiken.