Hallo mobiele wereld!

Het is voor mij traditie om iedere nieuwe blog te starten met een bericht 'Hallo wereld'. En tradities moeten in ere gehouden worden. In dit geval is dit niet het eerste bericht op deze weblog, maar wel de eerste die de bezoekers van Shareforce kunnen zien. Want sinds donderdagmiddag hebben we een spiksplinter nieuwe responsive website.

Daarmee spelen we in op een groeiende groep bezoekers die de website bezoeken vanaf een smartphone of tablet. En we hebben veel moeite gedaan om het er piekfijn uit te laten zien, met welk apparaat je de website ook bezoekt. Responsive design is een relatief nieuwe trend. Het design van een website past zich in een responsive design aan naar gelang het apparaat van de bezoeker. Probeer het zelf maar eens door de website met een ander apparaat te bezoeken!

Na een relatief kort proces waarbij het venijn natuurlijk vooral in de staart zat, kunnen we nu eindelijk iedereen het eindresultaat laten zien. Wij zijn er blij mee en horen graag jullie feedback. We hebben alles tot in de puntjes getest, maar je zult altijd zien dat jij net dat ene schoonheidsfoutje treft dat wij zijn vergeten. Mocht je iets tegenkomen wat beter kan, dan horen we dat graag via webmaster@shareforce.nl. Of gebruik de Facebook comments onderaan dit artikel.

Maar we zijn erg trots op het eindresultaat. Veel dank aan Andrei, Jochum en zeker ook Ionut voor al de energie die ze er in stopten. En natuurlijk aan Michel van Brightcreatives die tekende voor het design. Wil je op de hoogte blijven van de artikelen op deze blog? Volg ons dan via social media door middel van de buttons in de footer. Of plak de RSS feed in je lezer zodat je automatisch op de hoogte blijft. Happy surfing!

 

Image

Reactie plaatsen